Gabriel Tamaş, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare după ce a devalizat o scară de bloc

| 24 sep, 2014

 

Fotbalistul Gabi Tamas a fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a fost filmat in timp ce vandaliza o scara de bloc din Capitala.

 

Gabriel Tamas s-a dat in spectacol dupa ce, beat fiind, a spart usa de la intrare intr-un bloc din apropierea guvernului si s-a certat si cu locatarii si cu politistii chemati sa il potoleasca. Tamas a primit 8 luni de inchisoare pentru acest scandal, pedeapsa fiind cu suspendare.

Fotbalistul poate face apel.

Incidentul de pe 31 mai anul trecut, cand Gabriel Tamas nu a mai ajuns la nationala, ci intr-o sectie de politie pentru ca a distrus usa de la intrarea unui bloc in apropiere de guvern a facut inconjurul lumii. 

Asta si pentru ca fotbalistul a fost surprins de camerele de supraveghere din imobil in timp ce ii speria pe locatari. In dosarul in care Tamas este judecat si pentru ca i-ar fi ultragiat pe politistii care l-au incatusat au aparut imagini si din interiorul sectiei de politie filmate chiar de ofiteri.

Citeşte şi: Scandalul monstru făcut de Gabi Tamaş într-o secţie de poliţie: Mi-a spart mecla, am fost bătut

Ca sa fie convingator, sportivul isi dezbraca tricoul si arata vanataile de pe corp. Si ii spune la telefon unui prieten ce a patit. Despre scandalul pe care l-a provocat vorbeste insa mai putin.

"Mi-a spart mecla, asta. Am fost batut. Mi-a dat, sa moara mama, uite ce mi-a dat. N-am gresit cu nimic sa ma bata in halul asta", spune Tamas.

De fata sunt nu doar politisti, ci si civili care asista pasivi la spectacol. Nu intervin nici macar cand lucrurile par sa scape de sub control.

"M-au batut colegii dumneavoastra. Voi depune plangere impotriva domnului care m-a batut", spunea fotbalistul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ