Scandalul monstru făcut de Gabi Tamaş într-o secţie de poliţie: Mi-a spart mecla, am fost bătut

| 09 iun, 2014

La un an dupa ce a distrus usa unui bloc din Capitala, au iesit la iveala imaginile filmate in sectia de politie la care fotbalistul Gabi Tamas a fost dus pe 31 mai 2013.

Din imaginile filmate de ofiterii sectiei de politie, pe care ProTV le-a prezentat luni seara, se observa cum Tamas se afla intr-o stare avansata de ebrietate.

Fotbalistul sustinea ca a fost batut de un politist, impotriva caruia ameninta ca va depune o plangere penala. "Mi-a spart mecla. Am fost batut! Mi-a dat, sa moara mama, uite ce mi-a dat! Nu am gresit cu nimic ca sa ma bata in halul acesta! Voi depune plangere!", a spus Tamas.

In fata politistilor, Tamas a fost greu de stapanit. Si-a dat tricoul jos, s-a asezat cu fata la perete si apoi pe burta. In tot acest timp, fundasul repeta: "Nu sunt boschetar, sunt fotbalist!"

Judecatoria Sectorului 1 va anunta, marti, o sentinta in procesul in care Gabi Tamas este acuzat de distrugere, ultraj si tulburarea linistii publice.

Gabi Tamas a fost retinut de politisti pe 31 mai 2013, dupa ce a spart usa unui bloc din Capitala, iar apoi i-a speriat pe locatari.

Fotbalistul risca pana la 3 ani de inchisoare.

 

<iframe src='http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=61527260&section=2&video_section_id=' frameborder='0' style='width: 400px; height: 350px; scrolling: no;'></iframe>

Tag-uri: Gabi Tamas, poliţie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ