Gabriela Firea, încă un apel către Iohannis: Să explice o dată pentru totdeauna cum şi-a dobândit averea!

| 24 sep, 2014

Senatoarea PSD Gabriela Firea a făcut miercuri un apel către liderul liberalilor, Klaus Iohannis, să vină în faţa românilor şi să explice 'o dată pentru totdeauna' cum şi-a dobândit averea imobiliară, deoarece, 'până acum, tot ce a reuşit să facă a fost să se acopere de penibil'.

 

Potrivit acesteia, 'Klaus Werner Iohannis nu poate găsi o explicaţie legală pentru modul în care a dobândit cele şase case, aşa că de fiecare dată când este nevoit să vorbească despre acest subiect, minte şi face gafe de tot râsul'.

'Pentru că n-au ţinut explicaţiile potrivit cărora din banii strânşi pe meditaţii, sau din cei de la nuntă, sau din moşteniri, a putut strânge suma necesară pentru a-şi clădi micul său imperiu imobiliar, acum Iohannis crede că îi poate păcăli pe români şi spune că, de fapt, casele lui sunt modeste. Are chiar tupeul să compare valoarea lor cu un apartament în Bucureşti, în condiţiile în care, potrivit evaluărilor din presă, acestea valorează cel puţin trei sferturi de milion de euro!', a susţinut Firea într-un comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ