Elena Udrea: Competiţia electorală pentru preşedinţie, un scenariu de filme de la Hollywood

| 24 sep, 2014

Competiţia electorală pentru preşedinţie între un fost ofiţer acoperit şi un fost şef de serviciu care ştie acest secret ridică o mare problemă, a declarat, miercuri, la Roman, Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru Preşedinţia României.

 

Dacă există un fost ofiţer acoperit în competiţie şi avem şi fostul şef SIE care cunoaşte cine este fostul ofiţer acoperit avem deja o problemă. Adică există cineva care cunoaşte acest secret şi care este contracandidatul celui care ascunde secretul. Deci, deja mi se pare că trăim într-un scenariu de filme de la Hollywood. Pentru România este destul de dificil să explice lucrul acesta şi partenerilor străini', a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP a declarat că gestul lui Robert Turcescu de a dezvălui că a fost ofiţer acoperit arată presiunea la care este supusă o persoană cu un rol major în societate şi care are un astfel de secret.

'Dacă s-a întâmplat aşa un cutremur în spaţiul public după autodenunţul domnului Turcescu că a fost ofiţer acoperit, ne imaginăm cu toţii la ce presiune este supus un candidat la Preşedinţie care ascunde un secret ca acesta şi ce este dispus să facă pentru a menţine un astfel de secret. Deci, dacă avem un candidat la Preşedinţie care este ofiţer acoperit, a fost ofiţer acoperit de fapt, cred că este moral faţă de alegători, faţă de ţară să spună lucrul acesta. Altfel, presiunea şi şantajul la care ar putea fi supus riscă să determină gesturi, acţiuni ale acestuia care să fie împotriva ţării. Să vedem cu toţii cât de important este să nu cumva să avem un preşedinte, Doamne fereşte, care să ascundă un secret atât de mare', a declarat Elena Udrea.

Preşedintele PMP a participat miercuri la inaugurarea micro-hidrocentralei de pe râul Moldova, amplasată în municipiul Roman.

Elena Udrea a fost aleasă deputat în colegiul 4 Neamţ, format din municipiul Roman şi comuna Ion Creangă.

Alături de Elena Udrea a fost prezent fostul consilier prezidenţial Gabriel Berca şi deputatul PMP Gabriel Vişan.

Citeşte şi: De ce ar trebui să înceteze imediat mascarada “ofiţerului candidat”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ