Băieţii cu care Iohannis riscă să schimbe România în raiul mafiei

| 25 sep, 2014

Vedem astfel cum o întreagă reţea mafiotă încearcă să-şi ascundă tentaculele în spatele lui Klaus Iohannis, până când neamţul ar ajunge la Cotroceni. În acest fel, insistând pe discursul legat de statul de drept sau de independenţa justiţiei, Iohannis se umple de ridicol, dar mai ales, demonstrează că este extrem de ipocrit.

Mitul neamţului corect rămâne doar la stadiul de mit în ceea ce îl priveşte pe Klaus Iohannis. În ciuda promisiunilor enunţate de prezidenţiabilul ACL cu privire la schimbarea pe care o va aduce odată cu ajungerea sa la Cotroceni, realitatea demonstrează că schimbarea despre care vorbeşte edilul Sibiului nu ar fi nicidecum una de bun augur. Şi asta pentru că oamenii din spatele lui Iohannis pe care edilul se bazează în această campanie, sunt persoane cu grave probleme în justiţie, ba chiar cu legături mafiote.

Încercând să evite asumarea oricărei răspunderi personale, preşedintele PNL se ascunde în cadrul fiecărui discurs în spatele aşa-zisei echipe ACL. Toate bune şi frumoase până la o privire mai atentă, când observăm că “echipa Iohannis”, cei care îl sprijină şi care îi ţin spatele neamţului, nu sunt altceva decât foşti sau actuali exponenţi ai regimului Băsescu, personaje cu probleme serioase în justiţie, a căror imagine publică este iremedial pătată.

Citeşte şi: Klaus Iohannis la momentul adevărului


Am mai vorbit aici pe obiectiv.info despre Adriean Videanu, Roberta Anastase, Radu Berceanu sau Sorin Blejnar, oameni de tristă amintire ai unui regim atât de toxic ţării, care astăzi sunt ascunşi sub formula “echipa Iohannis”.

Ce este mai grav este însă că o parte dintre ei încă mai pot face rău României, odată cu accederea lui Iohannis în funcţia de preşedinte aceştia fiind astfel reactivaţi.

Fostul şef al ANAF este unul dintre aceste persoane. Urmărit penal pentru evaziune fiscală şi trafic de carburanţi, aflăm acum că unii din protejaţii săi, au fost ridicaţi miercuri de DIICOT. Coincidenţă sau nu, printre cei care se află în această situaţie se află şi Dumitru Domnariu, fost consilier PDL în oraşul primarului Iohannis, Sibiu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a rămas fără povești în privința celor șase case


Potrivit anchetatorilor, Dumitru Domnariu ar fi coordonatorul unei întregi operaţiuni al unei grupări de crimă organizată, în urma căreia ar fi rezultat un prejudiciu de 34 de milioane de lei. Gruparea condusă de Domnariu este specializată în evaziune fiscală, în cazul de față, firme specializate în afaceri cu produse petroliere înregristrându-şi în contabilitate facturi fără acoperire pentru a plăti TVA şi impozite mai mici. Interesant este că toate aceste firme aveau sediul în Sibiu.

Cum spuneam, Domnariu nu este la prima ispravă de acest gen, numele fostului consilier judeţean PDL apărând şi în dosarul instrumentat de DIICOT Braşov, în care sunt acuzaţi şi fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar, respectiv consilierul său, Codruţ Marta.

Citeşte şi: Iohannis mesaj către Băsescu – stați liniștit, l-am păcălit pe Antonescu

Vedem astfel cum o întreagă reţea mafiotă încearcă să-şi ascundă tentaculele în spatele lui Klaus Iohannis, până când neamţul ar ajunge la Cotroceni. În acest fel, insistând pe discursul legat de statul de drept sau de independenţa justiţiei, Iohannis se umple de ridicol, dar mai ales, demonstrează că este extrem de ipocrit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 sep, 2014
cantautor
baietii lui Ponta Galacticu...
echipa lui Ponta:Nastase(fost dublu puscarias cu acte),Fenechiu(actual puscarias),Voicu(actual puscarias),Voiculescu(actual puscarias),Vanghelie,Mazare,Duicu,Pavalache(deocamdata in arest preventiv)
sa continuam cu statul de drept?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ