Sondaj Gândul: Victor Ponta, pe primul loc în opţiunea românilor la prezidenţiale

| 25 sep, 2014

Victor Ponta este pe primul loc în preferinţele participanţilor la un sondaj organizat de Gândul printre cititorii săi, cu 43% din voturile exprimate online.

Victor Ponta ocupă primul loc în opţiunea cititorilor Gândul, invitaţi să spună cine va fi viitorul preşedinte al României. Ponta conduce în clasament cu peste 3.700 de voturi (43%), fiind urmat de Klaus Iohannis, cu peste 3.100 de voturi (36%). Restul de 12 competitori înscrişi în cursă nu sunt cotaţi cu şanse mari de cititorii cotidianului online, cumulând 21% dintre opţiunile exprimate.

Românii au fost invitaţi să răspundă la întrebarea „Cine credeţi că va fi viitorul preşedinte al României?”. Raportat la cei 14 competitori care şi-au depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie la Biroul Electoral Central, Victor Ponta conduce clasamentul favoriţilor la prezidenţiale.

Premierul României este urmat de Klaus Iohannis, Monica Macovei, Elena Udrea, Teodor Meleşcanu şi Călin Popescu Tăriceanu. Restul candidaţilor au primit doar câteva zeci de voturi.

În total, pe site-ul cotidianului online au fost date peste 8.800 de voturi, dintre care Ponta a cumulat peste 3.700.

Citeşte şi: SONDAJ: Iohannis, mai periculos pentru Ponta în turul 2 decât Antonescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ