Elena Udrea: Toţi candidaţii ar trebui să dea o declaraţie că nu au fost şi nu sunt ofiţeri acoperiţi

| 25 sep, 2014

Candidati presedintie 2014. Elena Udrea a declarat  că toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale ar trebui să dea o declaraţie pe propria răspundere în care să spună că nu au fost şi nu sunt ofiţeri acoperiţi.

"E foarte important ca un viitor preşedinte să nu aibă astfel de lucruri de ascuns, pentru că în orice moment se poate întâmpla să fie şantajat, să fie pus sub presiune că i se dezvăluie secretul. Ce se întâmplă atunci cu un astfel de preşedinte, dacă el mai acţionează conform intereselor ţării, dacă îşi mai exercită atribuţiile constituţionale, dacă mai poate să reprezinte ţara sau ar putea fi pus în situaţia de a face aşa cum i se cere. Dacă avem un astfel de candidat, cel mai bine ar fi ca acesta să recunoască. Aş propune contracandidaţilor mei să îşi asume o declaraţie pe propria răspundere că nu au fost agenţi acoperiţi, dacă legea nu le permite să spună că au fost. Eu fac această declaraţie: nu am fost şi nu sunt agent acoperit', a spus Udrea la Adevărul live.

Citeşte şi: Cum va fi oprit Băsescu să discrediteze serviciile de informații

Ea a adăugat că preşedintele Traian Băsescu nu i-a spus la cine s-a referit când a declarat că există printre candidaţii la prezidenţiale un fost ofiţer acoperit, dar nici nu l-a întrebat.

"Nu ar trebui să avem ofiţeri acoperiţi în presă, asta ar trebui să fie o regulă la noi în ţară şi cred că este treaba unui preşedinte să lămurească lucrurile în acest sens după o discuţie cu instituţiile implicate', a precizat Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ