Gabriela Firea dezvăluie ADEVĂRATUL MOTIV din spatele reformării PNL-ului

| 05 ian, 20:00

Partidul Național Liberal este incapabil să se reformeze, iar moțiunea de cenzură este motivată doar de o sete de putere, consideră purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Gabriela Firea.

"Deși a avut de mai multe ori șansa să își asume drept obiectiv stabilitatea politică a României, Partidul Național Liberal demonstrează în continuare că nu este capabil să se reformeze și să se prezinte în fața electoratului drept un partid serios. În condițiile în care singurul proiect pe care liberalii și colegii lor din PDL sunt capabili să îl prezinte este cel al unei moțiuni de cenzură, putem trage concluzia că aceștia nu susțin măsurile utile luate de actualul Guvern pentru creșterea economică, a numărului investițiilor și a locurilor de muncă pentru tineri", afirmă Firea într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit acesteia, "PNL este la fel de distructiv sub conducerea Alinei Gorghiu și a lui Vasile Blaga precum era PDL atunci când era condus de Traian Băsescu".

"Un demers a cărei singură menire este să îi aducă pe democrat-liberali din nou la putere, în frunte cu un prim-ministru complet nepregătit, în persoana lui Cătălin Predoiu, este complet neserios. PNL nu reprezintă în acest moment o alternativă pentru că nu are un proiect de guvernare sau o viziune pentru România. Singura motivație politică a celor din opoziție este în acest moment setea de putere — iar românii nu asta așteaptă", a mai afirmat Gabriela Firea.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat luni că liberalii vor iniția în noua sesiune parlamentară o moțiune de cenzură, după prezentarea programului de guvernare al PNL.

"Ne dorim un stat care să aibă o guvernare care să pună deasupra interesului individual interesul colectiv și agenda publică să fie cea care dictează proiectele de anvergură ale guvernului PNL. În momentul acesta, ca urmare a dialogului pe care l-am avut și cu premierul desemnat Cătălin Predoiu, suntem în etapa în care se merge spre finalizarea proiectului de viziune guvernamentală, care are termen pentru a fi depus într-o primă formă 28 februarie anul acesta. În momentul în care pe 28, dată limită de prezentare a acestui program de guvernare, vom avea materialul, îl vom pune în dezbaterea atât internă a PNL, cât și a societății civile. Vrem o dezbatere reală pe acest pe acest program", a spus Gorghiu, într-o conferință comună cu copreședintele PNL Vasile Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 05:34
Vecina
E ceva nou
ceva...
06 ian, 05:32
Vecin
E cevca nou?
Lupta pentru putere a fost o caracteristica si a PSD-ului, care n-ar da un cm din teren!
Poate dna Firea sa renunte "de bunavoie si nesilita de nimeni" la functie?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ