Gala premiilor Globul de Aur 2019. Care sunt marii câştigători de anul acesta

| 07 ian, 09:07

A 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în oraşul Los Angeles. Veteranul Michael Douglas a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial.

Producţia FX "The Americans" a fost premiată pentru cel mai bun serial-dramă. Christian Bale şi Olivia Colman, au primit Globul de Aur pentru cei mai buni actori într-o comedie, iar Alfonso Cuaron a fost câştigătorul Globului de Aur pentru cel mai bun regizor.

Lungmetrajul "Green Book", de Peter Farrelly, a fost marele câştigător al galei Globurilor de Aur 2019, câştigând trei premii, inclusiv cel pentru cea mai bună comedie, pe locul doi aflându-se drama în alb-negru "Roma", de Alfonso Cuaron, şi filmul muzical "Bohemian Rhapsody", cu câte două trofee.

Un film "road trip" a cărui acţiune are loc în anii 1960, într-o Americă segregată, "Green Book" a mai primit premiile Globul de Aur şi pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (Mahershala Ali) şi cel mai bun scenariu, semnat de Nick Vallelonga, Brian Currie şi Peter Farrelly.

De asemenea, marele câştigător de anul trecut la Festivalul de la Veneţia, lungmetrajul semi-autobiografic în alb şi negru "Roma", a primit două premii Globul de Aur - pentru cel mai bun film străin şi cea mai bună regie, semnată de Alfonso Cuaron. Aceasta a fost una dintre cele mai lăudate producţii de gen ale platformei Netflix, filmul este o odă adusă oraşului natal al lui Cuaron, Ciudad de Mexico, prezentat la începuturile anilor 1970, despre care cineastul a declarat că este "incredibil de plin de semnificaţii" pentru el.

Un alt mare câştigător al galei Globurilor de Aur 2019 a fost biografia muzicală "Bohemian Rhapsody",  regizată de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, primind premiul pentru cel mai bun film dramă şi cel mai bun actor într-un rol principal într-o dramă, Rami Malek.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ