George Copos află astăzi dacă va fi eliberat condiționat

| 25 feb, 08:57

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 din Capitală vor lua în discuție miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicită eliberarea condiționată din închisoare.

Dosarul lui George Copos a ajuns în instanță pe 21 ianuarie, după ce el a primit aviz favorabil pentru eliberare condiționată din partea Penitenciarului Rahova.

Citește și:  BOMBĂ! Un condamnat din "Dosarul Transferurilor" NU vrea să fie eliberat

George Copos are de executat patru ani de închisoare, în urma contopirii pedepselor primite în dosarul Loteria I, respectiv cel al transferurilor din fotbal.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv pe 25 august 2014 la patru ani de închisoare în dosarul Loteria I, în urma unei decizii a Tribunalului București.

Citește și: MILIONARI celebri, arestaţi în mandatul lui Traian Băsescu. Ce IMPLICARE are fostul preşedinte

De asemenea, el a mai fost condamnat, în calitate de fost acționar majoritar al FC Rapid, la 3 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul transferurilor din fotbal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ