UPDATE: George Copos rămâne în închisoare

| 11 feb, 08:23

George Copos rămâne în arest, cel puţin până pe 25 februarie, după ce magistraţii de la Judecătorie Sectorului 5 din Capitală au amânat luarea unei decizii în cazul eliberării condiţionate.

UPDATE: Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au amânat luarea unei decizii, în privinţa eliberării condiţionate, până pe 25 februarie.

Ştirea iniţială:
Dosarul lui Copos a ajuns in instanta pe 21 ianuarie, dupa ce el a primit aviz favorabil pentru eliberare conditionata din partea Penitenciarului Rahova, notează Agerpres.

Citește și: MILIONARI celebri, arestaţi în mandatul lui Traian Băsescu. Ce IMPLICARE are fostul preşedinte

George Copos are de executat patru ani de inchisoare, in urma contopirii pedepselor primite in dosarul Loteria I, respectiv cel al transferurilor din fotbal.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv pe 25 august 2014 la 4 ani de inchisoare in dosarul Loteria I, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti.

De asemenea, el a mai fost condamnat, in calitate de fost actionar majoritar al FC Rapid, la 3 ani si 8 luni de inchisoare, in dosarul transferurilor din fotbal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ