Gerea despre tehnocrați: Îmi este teamă de faptul că ținte importante pentru România vor fi pierdute

| 17 noi, 19:59

Miniștrii tehnocrați ar putea rata ținte importante pentru România ca urmare a șocului pe care îl vor avea venind din mediul privat în administrația publică, aceștia având nevoie de cel puțin o jumătate de an ca să se adapteze, a declarat, marți, ministrul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, la conferința de final de mandat.

"La modul cel mai serios, îmi este teamă de faptul că ținte importante pentru România vor fi pierdute în această perioadă pentru că în mod evident nu există o coerență și, din păcate, șocul pe care îl vor avea oameni veniți din lumea privată administrația publică va fi uriaș. Vă garantez treaba asta. Știu nenumărați oameni veniți din privat care au avut probleme foarte mari de adaptare cu administrația. Nu cred că se vor adapta mai devreme de jumătate de an", a spus Andrei Gerea.

Întrebat despre ținte, ministrul a precizat că se referă la zona unde există proceduri de infringement, partea de operațiuni offshore sau ținta pentru proiectele de interes comun.

De asemenea, Gerea a spus că, în trecut, pe mandat tehnocrat nu s-au luat decizii majore și că în caz de eșec nu există cineva care să răspundă dacă viitorul guvern va da greș.

Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Cioloș a primit marți votul de învestitură în Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ