GIGI BECALI, gest INCREDIBIL! CE a făcut latifundiarul este ULUITOR

| 12 iul, 09:59

Impresionant este puţin spus. George Becali a vrut să ceară permisie din puşcărie să meargă în Malaysia şi să-l salveze pe tânărul român condamnat la moarte. Dar lucrurile nu s-au oprit aici.

 

 

A făcut rost de bani cum şi de unde a putut şi este hotărât să mai meargă încă o dată în Malaysia să-şi vadă fiul. În închisoarea morţii. Pregătirea lui Dumitru Gologan, tatălui românului condamnat la moarte, pentru o nouă ”expediţie” la capătul lumii este pe ultima sută de metri. Peste 10 zile, va fi din nou în avion spre fiul său aflat, la mii de kilometri de ţară, după gratii. Între timp, ziarul ”ring”, care a mediatizat cel mai mult acest caz, a stat de vorbă, în exclusivitate, cu George Becali. Acesta intenţionează să-i trimită lui Ionuţ Gologan, tânărul pregătit pentru eşafod, o Biblie ortodoxă. Dar nu numai atât. Veţi afla, în continuare, ce mai vrea să facă patronul Stelei pentru Ionuţ Gologan, scrie ziarulring.ro

”O să-i trimit eu Biblia la închisoare acestui tânăr aflat în suferinţă. Şi o să-i dau şi nişte bani tatălui acestuia să aibă de drum şi să-i lase şi băiatului de cheltuială. Dar altceva vreau să vă spun. Eu, de exemplu, când eram în puşcărie şi am aflat despre acest caz, am vrut atunci să scriu o scrisoare să mă lase pe mine să mă duc să-l salvez de acolo, din Malaysia. Eu intenţionam atunci să găsesc o modalitate de cauţiune. Ziceam: «Bine, mă, plătesc eu cât e. Un milion, cât e, şi plătesc cauţiunea, m-ai înţeles?!...”, ne-a dezvăluit George Becali, şocându-ne cu acest gest extraordinar pe care intenţiona să-l facă, aflat, la rândul lui, după gratii.

De ce n-a mai insistat Becali să meargă în Malaysia să-l salveze pe Ionuţ Gologan? ”Au intervenit prea multe lucruri. A intervenit ambasada, a intervenit Ministerul de Externe. Dar trebuie găsită o modalitate legală, poate chiar prin a-i da un fel de cauţiune. Eu am să pun un avocat să studieze despre ce este vorba şi ce se poate face”, explică Becali, care totuşi nu vrea să se oprească aici şi, în varianta în care ar fi posibil, l-ar elibera pe Ionuţ Gologan... pe cauţiune. Becali spune: ”Am să mă interesez, să vedem legislaţia Malaysiei, să vedem dacă există posibilitatea unei cauţiuni. Şi, dacă se poate pe cauţiune, mă duc şi-l salvez. Îl scot eu de acolo. Mă duc până acolo cu avionul şi mă întorc cu el liber, dacă e posibil”. Mă ocup eu să ajung şi un preot ortodox în Malaysia Ştiind cât de mult înseamnă suferinţa psihică şi sufletească mai ales după gratii, George Becali ar vrea să-i trimită, pe cheltuiala lui, un preot ortodox lui Ionuţ Gologan, să se roage împreună cu el. Mai mult, chiar Becali în persoană ar merge până acolo dacă va fi cazul. ”Să stea liniştit că o să-i trimit eu o Biblie mare să citească. Eu cred că lui îi trebuie trimis acolo şi un preot, dacă-i dă voie. Dacă nu este acolo, trebuie să trimitem de aici un preot ortodox. Mă ocup eu de acest lucru. (...) Poate chiar mă duc acolo să-l văd în închisoare şi să stau de vorbă cu el. Trebuie mai întâi să studiez ce pot să fac pentru el deoarece, altfel, degeaba mă duc.”

Citeste si: RADU BANCIU, despre GIGI BECALI: Va ieși nenorocitul, dar se va plictisi acasă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ