Ginerele lui Bercea Mondial rămâne în arest preventiv - Curtea de Apel nu-l lasă acasă

| 20 aug, 2014

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, ramane in arest preventiv, in urma deciziei luate miercuri de Curtea de Apel Constanta.

Tribunalul Constanta a admis la inceputul saptamanii cererea lui Constantin de inlocuire a masurii arestului preventiv cu una mai putin restrictiva.

Miercuri, insa, Curtea de Apel Constanta a admis cererea procurorilor de mentinere a arestului preventiv in cazul ginerelui lui Bercea Mondial, scrie Ziua de Constanta. Decizia de miercuri este definitiva.

Luni, avocatul lui Marius Constantin a cerut, la Tribunalul Constanta, inlocuirea masurii arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu sau cu controlul judiciar.

Ginerele lui Bercea Mondial a depus mai multe cereri, in ultimele saptamani, pentru a iesi din arest preventiv, o singura data Tribunalul Constanta dandu-i castig de cauza, insa decizia a fost anulata ulterior de Curtea de Apel.

Marius Constantin a fost trimis in judecata, la sfaristul lunii iunie, pentru santajarea lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Impreuna cu el au mai fost trimisi in judecata si alti membri ai familiei lui Bercea Mondial, printre care si acesta si fiica lui, Izaura Anghel, care este sotia lui Marius Constantin.



Ginerele lui Bercea Mondial se afla in arest preventiv de aproape trei luni, de la sfarsitul lunii mai.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ