Ginerele lui Traian Băsescu sfidează justiţia! Ce a făcut înainte de procesul în care este acuzat de complicitate la şantaj

| 30 iun, 13:48

Procesul in care ginerele lui Traian Basescu este judecat pentru complicitate la santaj, alaturi de fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a inceput luni. Cu cateva zile inainte, inculpatul destul de relaxat.

Avocatul Radu Pricop a fost filmat de CANCAN.ro intr-un local din Capitala, cu cateva zile in urma, in timp ce acesta discuta ceva cu un alt barbat.

Cei doi au stat pe terasa, Pricop a comandat ceva de baut, dupa care a inceput sa discute cu amicul sau. Imbracat lejer, avocatul ii tot explica ceva celuilalt barbat si gesticula, insa discutia a fost destul de calma.

Sotul Ioanei Basescu zambea si era bine dispus, semn ca nu era foarte ingrijorat de procesul care urma sa inceapa. Dupa mai bine de o ora, timp in care cei doi au discutat, Pricop a cerut nota, a platit, dupa care au parasit localul.

Ginerele lui Traian Băsescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie alaturi de Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Cei doi sunt acuzati de santajarea unui om de afaceri cu un dosar penal.

Potrivit procurorilor DNA, Sergiu Lucinschi, ajutat de avocatul Radu Pricop si procurorul Remus Tudoran, i-au cerut patru milioane de euro unui afacerist pentru a-l scapa pe acesta de un dosar penal pe care il avea deschis la DIICOT.

 

Citeşte şi: Ginerele lui Băsescu în dosarul de şantaj: Trebuie să-mi explicați un pic tehnicalitatea (STENOGRAME)

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 13:53
Luiza Popa
uite de aceasta iubesc eu Romania
orice tampit poate sa scrie ce doreste,neingradit si sa publice..
deci care este STIREA,mai fatuco?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ