Gorghiu: Faptul că ne-am înțeles pe Codul fiscal nu înseamnă că voi merge cu domnul Dragnea la braț

| 01 sep, 16:17

Co-președintele PNL Alina Gorghiu afirmă referitor la comunicarea PNL-PSD că liberalii vor rămâne în continuare "vigilenți" față de acțiunile politice ale social-democraților și că dacă cele două partide au ajuns la un consens pe marginea Codului fiscal acest lucru nu înseamnă că ea merge "la braț" cu președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, relatează Agerpres.

"În ce privește PSD, eu am să fiu foarte tranșantă și am să spun că vom fi în permanență foarte vigilenți și atenți la tot ce va face PSD și vom fi adversarii lor politici până în momentul în care se va schimba rolul — noi la putere și dânșii în Opoziție, și probabil că vor deveni ei foarte vocali din Opoziție. E important să înțelegem cu toții că faptul că ne-am înțeles pe Codul fiscal nu înseamnă că voi merge cu domnul Dragnea la braț. Exclus! Vor fi discuții serioase, civilizate, deschise pe temele — Cod fiscal, salarizare în domeniul bugetar, infrastructură, fonduri europene, buget, dar acest lucru nu înseamnă că nu voi sancționa, ca lider al Opoziției, absolut orice fel de nefăcută de-a Guvernului, indiferent cum s-ar numi el", a declarat Alina Gorghiu, marți, înainte de ședința grupului PNL de la Senat.

Aceasta a adăugat că observă, în interiorul PSD, un transfer de putere și că "toată lumea se ocupă să îl pună sub tutela PSD pe Victor Ponta".

"Problema dânșilor (a social-democraților — n.r.) nu este de parteneriat cu vreo instituții sau alta. Problema dânșilor acum este de transfer de putere în PSD și, din păcate, nu rămâne problema în interiorul PSD. Este afectată și administrația și atunci evident că și eu sunt obligată să critic, că văd că nimeni nu mai funcționează. Toată lumea se ocupă să îl pună sub tutela PSD pe Victor Ponta și nimic mai mult", a mai spus liderul liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ