SIMONA HALEP, criticată DUR de presa străină

| 29 ian, 21:45

Jurnaliştii elveţieni o critică pe Simona Halep pentru o decizie pe care a luat-o la finalul anului trecut, considerând că aceasta a fost inexplicabilă.

Portalul Bluewin face o analiza a rolului pe care antrenorii il au in progresul jucatorilor, iar Simona Halep este dat exemplu negativ.

"Nimeni nu ar trebui sa spuna ca antrenorii nu sunt importanti in tenis!", e concluzia trasa de publicata elvetiana.

In ceea ce o priveste pe Simona Halep, elvetienii gasesc decizia sportivei noastre de a renunta la Wim Fissette ca fiind inexplicabila.

"Greselile ultimelor luni: Ce face o jucatoare care a urcat de pe locul 11 pana pe 3 si ajunge in prima finala de Grand Slam? Simona Halep si-a dat afara antrenorul!", a mai scris sursa citata.

Eugenie Bouchard si Agnieszka Radwanska sunt si ele date exemplu negativ de jurnalistii elvetieni.

Simona Halep a anuntat, in luna octombrie, ca a renuntat la colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, care i-a fost alaturi timp de zece luni..

Sportiva l-a angajat pe Wim Fissette la inceputul anului trecut si, sub comanda sa, a castigat turneele de laDoha si Bucuresti.

De asemenea, sportiva a ajuns in finalele de laRoland Garros si Turneul Campioanelor si in semifinale la Wimbledon.

Dupa despartire, Wim Fissette a acuzat-o pe Simona Halep ca s-a schimbat mult in ultimul an, transformandu-se "dintr-o fata timida intr-un superstar". Totodata, Fissette a reprosat ca s-a uitat rolul pe care l-a avut in obtinerea unor rezultate "la care Simona nici nu visa".

In prezent, Simona Halep este antrenata de Victor Ionita.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 07:07
Alexandru Valeriu Pantelimon
Aceste comentarii au o doza mare de subiectivism . Mai degraba sunt la obiect articolele Roxanei Fleseru si Luminitei Paul care au analizat cu obiectivitate si profesionalism evolutia Simonei si la acest inceput de an . Ca un simplu profan insa sunt mandru de fenomenul Halep si cred ca mai are multe de spus in tenisul mondial aceasta ca si celelate fete ,mai cu seama Irina , aducand bucurie romanilor .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ