Puiu Haşotti: Antonescu nu face opoziţie nici lui Iohannis, nici PNL

| 30 sep, 2014

Crin Antonescu, fostul lider al liberalilor, nu face niciun fel de opoziţie lui Klaus Iohannis sau partidului, a declarat liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, la finalul şedinţei de marţi.

'Crin Antonescu nu face niciun fel de opoziţie nici lui Klaus Iohannis, şi nici PNL. Crin Antonescu a spus că sunt unele teme, unele strategii în campania electorală unde doreşte să se implice mai puţin sau deloc. (...) Puterile domnului Antonescu sunt cele mai mari, are însă unele obiecţiuni în legătură cu desfăşurarea campaniei electorale', a explicat Haşotti. 

Potrivit lui, Crin Antonescu are opinii mai nuanţate în cazul unor teme din campania electorală.

'Domnul Crin Antonescu a participat la această şedinţă. Domnul Crin Antonescu a fost, este şi va fi membru al PNL. Niciodată nu vom uita că a fost preşedintele partidului şi a făcut nişte servicii majore partidului. Sunt unele teme din campania electorală unde domnul Crin Antonescu are opinii mai nuanţate', a spus Haşotti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ