Hitler a scăpat VIU după Al Doilea Război mondial. Iată faptele care demonstrează această teorie

| 01 iul, 2014

La data de 10 iulie 1945, la mai mult de două luni de la terminarea războiului, submarinul german U-530 a capitulat autorităților argentiniene.

Submarinul avea un echipaj de 54 de oameni, echipajul standard era de 18 oameni, iar încărcătura consta în 540 de butoaie cu țigări și stocuri neobișnuit de mari de alimente.

Comandantul avea 25 de ani, secundul avea 22, iar echipajul în medie 25 de ani. Era un echipaj neobișnuit de tânăr, iar când au fost chestionați, s-a aflat că au pretins că nu au rude. Echipajul navei a fost interogat de agenții americani de spionaj, care au suspectat existența unei baze germane în Antarctica.

Citeşte şi: Nebunia puţin ştiută a lui Hitler. Ce plan DIABOLIC dorea să pună în aplicare

Începând cu 1950, au început să circule zvonuri că Hitler a scăpat către o bază secretă de la Polul Sud. Eisenhower a spus referitor la acest zvon, nu am fost capabili să scoatem la iveală o bucățică de dovadă tangibilă că Hitler a murit.

Fostul secretar de stat Jimmy Byrnes, declara în cartea sa Frankly Speaking, în timp ce eram la Postdam, la Conferința celor Patru, Stalin a părăsit scaunul, a venit și a dat noroc cu mine, cu paharul de lichior, într-o manieră prietenoasă. L-am întrebat dacă Hitler a murit, iar el a răspuns că a scăpat fie spre Spania sau Argentina.

În 1943, amiralul Doenitz declara că flota germană de submarine a stabilit un paradis terestru pentru Fuhrer.

Deși nu a specificat locația exactă, revista Bonjour, indică faptul că în 1940, inginerii naziști au început construcția de clădiri care trebuiau să reziste temperaturilor de 60 de grade sub zero.

Ziarul France Soir a publicat următoarea știre. La aproape un an și jumătate după încetarea ostilităților în Europa, baleniera islandeză Juliana a fost oprită de un uriaș vas. Vasele se aflau în Antarctica, când un submarin german s-a ridicat la suprafață și a ridicat steagul naval oficial german de doliu.

Citeşte şi: HITLER: Dezvăluiri SENZAȚIONALE privind un secret păstrat cu sfințenie timp de 70 de ani

Comandantul submarinului a trimis o echipă de îmbarcare, care s-a apropiat de Juliana, într-un șlep de cauciuc. După îmbarcarea pe balenieră, marinarii au cerut căpitanului o parte din stocurile sale de alimente proaspete. Cererea a fost făcută într-un ton ferm de comandă la care rezistența nu era un lucru înțelept. Ofițerul german a vorbit o engleză corectă și a plătit în dolari SUA.

În 1946, baza secretă din Antarctica, Noul Berlin, începea să-și facă cunoscută prezența în spațiul aerian al SUA și Uniunii Sovietice.

Aceste incursiuni erau făcute cu farfuriile zburătoare de înaltă tehnologie nazistă. Acestea puteau să zboare la viteze supersonice și să ajungă în majoritatea orașelor de pe planetă.

În decembrie 1947, amiralul Byrd a condus 4000 de trupe militare din Marea Britanie, SUA, Australia pentru a invada Antarctica.

Deși întreaga expediție a durat cam opt săptămâni, bătălia a durat trei săptămâni, după ce au întâlnit o rezistență dură din partea farfuriilor naziste.

După înfrângerea sa, amiralul Byrd a declarat că Antarctica trebuie înconjurată de un zid de instalații, deoarece reprezintă ultima linie de apărare pentru America.

Când Byrd s-a întors în SUA, a fost spitalizat și nu i s-a mai permis să mai țină conferințe de presă.

În martie 1955, Byrd era la comanda Operațiunii Deepfreeze, pentru explorarea Antarcticii. Atât sovieticii, cât și americanii au împânzit polii cu baze de apărare și detecție, iar între era terenul nimănui, aparținând polilor, unde nu trăia absolut nimeni, sau chiar trăia?

Americanii se prefăceau că se apără de ruși și invers, în realitate se protejau reciproc de Ultimul Batalion Nazist, scrie efemeride.ro.

Naziștii de la baza din Antarctica, se pare că sunt puterea reală din spatele Noii Ordini Mondiale, care a început să se infiltreze în Argentina, Chile, SUA.

Tag-uri: Adolf Hitler, Hitler
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iul, 2014
"Alcatraz"
vom starpi "dinastia sarpelui" din "Gradina Edenului" omenirea nu va fii libera.
02 iul, 2014
"Alcatraz"
Se pare intradevar ca "spiritul" lui Hitler nu a murit . La sfarsitul razboiului Germania cel mai avanastat stat la acea vreme, a esuat, demonstrand astfel ca in ciuda a zeci de milioane de morti
omenirea nu poate fii dominata prin forta. Ramane intrebarea cum a cucerit un singur om atatea tari? A avut inspiratia si "puterea" de a reusii de unul singur sau a fost doar o marioneta? Producerea la acea
vreme de rachete sau testarea propulsiei antigraviationale pe care nici astazi nu o detinem si multe alte experimente raman o adevarata enigma! "Raul" avea sa reanvie mai tarziu in alta parte a lumii! A
venit asadar randul unei alte superputeri sa incerce din nou sub o forma mai subtila, pasiva, ascunsa. incet dar sigur, aceasta i-si croieste drum spre globalizare, centralizarea puterii si implicit un
singur stat suveran, aparent cu succes si fara sa deranjeze (cu unele exceptii). Noua oranduire (New World Order) termen ce "scapa" tot mai adesea in discusurile demnitarilor americani si pe care
fondatorul acestuia nu se sfieste sa-l recunoasca si chiar se declara sigur ca va reusii, din pacate nu astfel ar trebui sa se concretizeze viitorul prin minciunia si manipulare, eliminarea propietatii
private, sclavagismul modern technologizat: implanturi de monitorizare, drone, detentie preventiva, scaderea natalitatii, s.a, cii prin adevar, libertate si prosperitatea rasei umane. Intregul plan secret e dea dreptul diabolic si exista zvonuri ca ar include chiar reducerea populatiei la nivel mondial sub 1,5mld pentru a trai in armonie cu natura. Chiar si unii cetatenii americani au sesizat ca se intampla ceva ciudat si afirma ca e sfarsitul libertatii in SUA. In anii '60 Kenedy a depistat anumite societati-organizatii secrete infiltrate in sistem si a incercat sa le deconspire cerand presei sa informeze opinia publica fapt ce nu sa concretizat insa. Indiferent cine sunt cei care tind sa profite de potentialul din expolatarea umana pana cand nu v
02 iul, 2014
gigete fara plete
Hitler was dead
Au fost martori interogati, lucrarea dentara permanenta din aur este la rusi, sursa National Geographics. ramasitele au fost mai tot timpul ingropate/dezgropate de rusi , la final se presupune ca au fost aruncate in apa . Cea mai mare frica a tuturor era sa nu fie un mormant identificabil, la care sa se inchine neonazistii.
02 iul, 2014
Hannes von Reinland
Hallo Adolf , lebst du noch ???
Pai nu era de asteptat ca aurul , chiar si dentar , sa-l aspire rusii ???
Ha ha ha ! Ce poveste fara creste ....Na bun , si acum UNDE se gaseste Adolf sub PAMANT ? , nu de alta dar jidani ar putea face o afacere profitabila din asta ..... Ce CRETIN de "reporter" !
02 iul, 2014
cir
Minciuna de la un capat la altul
Exista dovezi materiale ale mortii lui Hitler, craniul se afla in posesia rusilor, ambele comisii de ancheta (sovietica si respectiv americana) au stabilit indubitabil ca Hitler a murit, prin sinucidere (ingerare de otrava) dupa care si-a tras si un glonte in cap. Odata cu el s-a sinucis si Eva Braun, sotia sa. Corpurile le-au fost arse cu benzina. (indicatie lasata de Hitler pentru a preveni expunerea publica si profanarea, ce s-a intamplat cu trupul lui Mussolini). Craniul lui Hitler a fost identificat dupa lucrarile dentare. Dupa Hitler s-a sinucis si acolitul Goebbels cu sotia, dupa ce in prealabil si-au asasinat copiii. (dovada indirecta). In memoria victimelor razboiului, orice speculatie este complet neavenita.
02 iul, 2014
ionisus
Serios, cir? Si de unde stii tu ca exista dovezi, din relatarile presei vremii, sau din cartile , destule, pe aceasta tema? Sau poate ai facut personal investigatii !
02 iul, 2014
alcomga
hitler
robert tata, macar nu te-ai obosit sa aranjezi un pic articolul COPIAT de pe net!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ