Horia Georgescu, TRĂDAT de familie! Fratele său îl nimiceşte

| 16 mar, 23:04

Fratele sefului ANI Horia Georgescu, Sorin Georgescu a declarat luni la Antena 3 ca fratele sau a avut o copilarie zbuciumata, marcata de consum de alcool si droguri.

Sorin Georgescu sustine ca fratele sau nu a avut o pregatire scolara extraordinara si nici nu isi aminteste sa fi facut Facultatea de Drept. Tocmai de aceea este convins ca a dat mita pentru a se angaja in 2004 / 2005 la PNA (n.r. actualul DNA) si s-a folosit de informatiile sensibile cunoscute de tatal sau.

Citeşte şi:   Lecţie de anticorupţie LIVE pentru jurnaliştii bulgari veniţi în România. Cum le-a suflat DNA interviul cu şeful ANI

"Singura satisfactie pe care o am azi  este ca adevarul iese la iveala. (...) Horia Georgescu a avut o tinerete zbuciumata. Nu are o pregatire scolara extraordinera, dar in CV atinge perfectiunea. Nu poate face fata incercarilor la care este supus fata in fata de institutiile statului. Abuza de alcool. El a folosit droguri, mai mult sau mai putin. Mai departe ambitia sa si a mamei sale l-au impins pe Horia sa avanseze in sistem, conform stiripesurse.

Georgescu Marian, tatal nostru, dorea sa isi lase un inlocuitor in sistem. A fost seful penitenciarului Codlea.A avut functii in Ministerul de Interne. A avut acces la informatii care l-au ajutat pe el si ulterior pe Horia.

Eram in masina cu Horia cand el avansa suma de 17.000 de euro pentru a fi angajat specialist la PNA, actualul DNA. Da! el a dat banii astia pentru a fi angajat pentru ca nu avea niciun fel de pregatire si el era constient de faptul acesta.

Nu stiu sa fi facut facultatea de Drept. Presupun ca si-a cumparat diploma", a declarat Sorin Georgescu la Antena 3 despre fratele sau.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ