Primarul care se REVOLTĂ: Protestez faţă de reţinerea lui HORIA GEORGESCU

| 16 mar, 16:54

Horia Georgescu, șeful Agenției Naționale de Integritate, a fost reţinut de DNA pentru 24 de ore, luni, în dosarul despăgubirilor ANRP.

Lia Olguța Vasilescu a comentat acest subiect pe pagina sa de Facebook. "Eu protestez energic față de reținerea lui Horia Georgescu! Nu se pot pune cătușe integrității! Să sufere draga de ANI, a doamnei Macovei... Întreaga planetă se va revolta...", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

"Nu mă bucur de răul nimănui, dar nenea ăsta m-a târât doi ani prin procese ca să afle că n-am luat un cap de ață. Și mi-a făcut plângere doar fiindcă atacasem "draga de ANI". A nenorocit o armată de primari cu o lege imbecilă care interzice primarilor să fie în consiliile de administrație deși nu sunt remunerați, dar aceștia pot numi acolo pe oricine", a conchis Lia Olguța Vasilescu.

Amintim că pe parcursul anilor 2010 şi 2011, ea s-a războit cu ANI și, în 12 mai 2012, a câștigat în instanţă procesul cu această instituție.

Citeşte şi: Arestare cu năbădăi. De ce a ieşit Horia Georgescu cu mâinile încătuşate la spate

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 23:35
PETRE
Ea e traseista veche.De ce se revlota ?Asa ,in volta ?
Sau ca"Sic !"?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ