Horia Tecău câștigă Turneul Campionilor

| 22 noi, 19:06

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a câștigat Turneul Campionilor la dublu, duminică, la Londra, după ce au învins în finală cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cu 6-4, 6-3.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, capi de serie nr. 2, sunt noua pereche numărul 1 în clasamentul mondial, după ce i-au învins, sâmbătă, pe frații Bob şi Mike Bryan, favoriţi nr. 1, în semifinalele Turneului Campionilor, scor 6-4, 6-4, înlocuindu-i la vârful ierarhiei ATP.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 08:59
SIBNET
MESAJ
Formidabil ! Dupa succesele Simonei,din ultimii doi ani, iata ca nici baietii nu se lasa mai prejos. Ambii sunt invingatori !
In alta ordine de idei, pentru cei interesati, cautam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ