Simona Halep și Horia Tecău, calificați în sferturile probei de dublu mixt la US Open

| 07 sep, 09:22

Perechea română alcătuită din Simona Halep și Horia Tecău s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce au trecut cu 6-2, 7-5 de cuplul Julia Goerges (Germania)/Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numărul opt, la arenele Flushing Meadows din New York.

În sferturi, Halep și Tecău vor juca împotriva favoriților numărul patru, Martina Hingis (Elveția) și Leander Paes India), care au profitat de neprezentarea perechii Eugenie Bouchard (Canada)/Nick Kyrgios (Australia), în urma accidentării jucătoarei canadiene, transmite Agerpres.

Cei doi români și-au asigurat prin acest succes un cec de 15.000 de dolari.

Halep va juca luni în optimile probei de simplu, unde este a doua favorită, împotriva jucătoarei germane Sabine Lisicki, cap de serie numărul 24. Românca de 24 de ani (îi va împlini pe 27 septembrie) o conduce cu 3-1 la meciurile directe pe Lisicki (24 WTA). Sabine a câștigat prima confruntare, în 2011, la Stanford, cu 6-1, 6-2, dar Simona s-a impus în următoarele trei: cu 6-2, 3-6, 7-5 în 2013, în primul tur la Miami, cu 5-7, 6-3, 6-2 anul trecut în optimi la Madrid și tot în 2014, în sferturi la Wimbledon, cu 6-4, 6-0.

La rândul său, Tecău va juca, luni, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, în optimile probei masculine de dublu, împotriva cuplului american Eric Butorac/Scott Lipsky.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ