Surpriză URIAŞĂ pentru Simona Halep. Cine o va susține din tribune în sferturi la US OPEN

| 09 sep, 13:00

Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în sferturile de finală de la ultimul grand slam al anului, US Open. Nadia Comăneci şi-a anunţat prezenţa la acest meci foarte important pentru jucătoarea noastră, care joacă pentru prima dată în sferturi la turneul american.

Nadia Comăneci a ajuns marți seară în New York, acolo unde a venit la o acțiune a Academiei Laureus și s-a întâlnit cu două membre de vază a acesteia, fostele mari campioane ale tenisului, Martina Navratilova și Monica Seles.

Simona Halep vorbise la conferința de presă de după victoria cu Lisicki că Nadia i-a promis că va veni la unul dintre meciurile ei. "Nadia mi-a trimis mesaje înainte și după meci. Sper că va putea ajunge la un meci, pentru că mi-a spus că va încerca să vină. E plăcut să ai mari campioni aproape de tine și să te susțină", a declarat Simona la acea întâlnire cu presa.

Partida dintre Simona Halep și Victoria Azarenka, din sferturile de finală ale probei feminine de simplu de la US Open, va avea loc azi, în jurul orei 19.30.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ