Simona Halep a fost inclusa intr-un top de vis: Vezi ce loc ocupă

| 14 sep, 21:38

Forma buna prin care trece Simona Halep in ultimele luni si revenirea pe locul 2 in clasamentul WTA au atras atentia unui jurnalist britanic, care a realizat un top inedit.

Jurnalistul sportiv George Bellshaw, de la Metro, realizeaza un exercitiu de imaginatie in care include cinci jucatori si cinci jucatoare de tenis. Acesta intreaba cum ar fi clasificati acestia, conform criteriilor celebrului joc video de fotbal FIFA 2016.

Astfel, cu un rating de 86, Simona Halep ar fi a opta in ordinea performantei, intre cei 10 tenismeni, notează ziare.com.

"Jucatoarea de 23 de ani a rasarit ca o stea mondiala in ultimii cativa ani si este pe drumul catre varful acestui joc. Desi se afla pe locul 2 WTA, Halep nu a castigat inca un turneu de Grand Slam. Cu siguranta ar putea sa fie liderul clasamentului intr-o buna zi", sustine jurnalistul.

Iata cum arata topul celor 10 tenismeni, intocmit de acesta, care include aici si pe tenismena Heather Watson, din Anglia, doar locul 56 WTA:

10. Heather Watson (rating 78) ;
9. Rafael Nadal (84) ;
8. Simona Halep (86) ;
7. Petra Kvitova (86) ;
6. Maria Sharapova (88) ;
5. Stan Wawrinka (88) ;
4. Andy Murray (88) ;
3. Roger Federer (90) ;
2. Novak Djokovici (92) ;
1. Serena Williams (93).

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 sep, 00:42
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ