Simona Halep la US Open: americanii au explicat de ce românca a fost bătută atât de clar de Flavia Pennetta

| 11 sep, 23:30

Simona Halep a surprins neplăcut, la New York, acolo unde a dat cu piciorul la şansa calificării în ultimul act cu o nonşalanţă care i-a uimit şi pe comentatorii duelului cu Flavia Pennetta (Italia, 26 WTA).

Simona Halep a lăsat impresia că nici nu s-a prezentat în semifinalele US Open.. Ocupanta locului 2 WTA n-a fost în meci, decât pentru câteva minute, şi parcă s-a grăbit să piardă şi să iasă de pe teren. Iar asta după ce meciul cu Pennetta a început foarte echilibrat, cu trei game-uri care au durat vreo 15 minute.

Văzând prestaţia catastrofală a Simonei, Chanda Rubin, fosta jucătoare americană, a venit cu o remarcă menită să explice de ce românca e bătută fără drept de apel de Pennetta. „Ceea ce vedem acum e o copie a Simonei Halep de acum doi, trei ani. Văd în jocul ei din această partidă mentalitatea ei de atunci. E mai mereu în defensivă, n-are agresivitate, nici nu ştie parcă unde stă exact pe teren şi, pur şi simplu, nu e în meci“, a spus Chanda Rubin la televiziunea americană care a transmis prima semifinală, la feminin, la US Open.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 23:32
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ