US Open: Djokovic l-a învins pe Marin Cilic şi joacă finala cu Roger Federer

| 12 sep, 10:36

Novak Djokovic l-a învins clar în semifinala de la US Open pe jucătorul croat Marin Cilic şi va juca în finală cu Roger Federer.

Tenismanul sârb Novak Djokovic, principalul favorit, l-a executat pur și simplu pe croatul Marin Cilic (N. 9), deținătorul trofeului, vineri, cu 6-0, 6-1, 6-2, în semifinalele turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, care are loc la arenele Flushing Meadows din New York.

Djokovic, care anul acesta a câștigat două titluri de Mare Șlem, la Australian Open și Wimbledon, pierzând finala de la Roland Garros, a avut nevoie de doar o oră și 25 de minute pentru a trece de Cilic, câștigătorul de anul trecut.

Djokovic a pus capăt seriei de 12 victorii consecutive reușite de Cilic la US Open și a câștigat al 14-lea meci din tot atâtea cu Cilic. Pentru prima oară în carieră, sârbul a ajuns în finalele tuturor celor patru turnee de Mare Șlem în același an, aceasta fiind a 17-ea finală de Mare Șlem de la US Open 2010.

Novak Djokovic și elvețianul Roger Federer vor disputa finala turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, care are loc la arenele Flushing Meadows din New York.

Federer a jucat semifinala cu compatriotul său Stan Wawrinka și s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, 6-1.

Citeşte şi: Înfrîngere drastică a Simonei Halep în semifinala de la US Open

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 23:35
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ