Simona Halep, încoronată Regina Tenisului

| 12 sep, 16:55

Nadia Comăneci apare lângă jucătoarea de tenis Simona Halep, într-o fotografie de susţinere, la doar câteva ore după terminarea semifinalei de la US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York. Halep a pierdut fără replică în faţa italiencei Flavia Pennetta, cu 1-6, 3-6.

Nadia Comăneci a postat sâmbătă pe pagina sa Facebook o fotografie în care apare alături de Simona Halep, la arenele Flushing Meadows. Explicaţia imaginii este următoarea: ''Cu regina tenisului, Simona Halep''.

Cele două adevărate simboluri ale sportului românesc sunt foarte relaxate şi surâd în faţa obiectivului de fotografiat.

În ultimele zile, Simona Halep a avut un susţinător important în tribunele de la New York, pe Nadia Comăneci, la meciurile din sferturi şi semifinală.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă fără drept de apel de italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, cu 6-1, 6-3, vineri, în semifinalele turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

Citeşte şi: Simona Halep la US Open: americanii au explicat de ce românca a fost bătută atât de clar de Flavia Pennetta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 23:26
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ