SIMONA HALEP se califică în semifinale la US Open, după o victorie mare în fața Victoriei Azarenka

| 10 sep, 01:17

Simona Halep se califică pentru prima oară în carieră în semifinale la US Open, după un meci-maraton cu Victoria Azarenka.

Simona nu o mai întîlnise pe bielorusă din 2012, sezon în care pierduse de două ori în faţa ei. Anii au trecut, iar jocul româncei a ajuns la un cu totul alt nivel, confirmat printr-o victorie muncită în faţa unei jucătoare mult mai puternice, 6-3, 4-6, 6-4.

Simona a început meciul mult peste așteptări, reușind să se distanțeze rapid la 4-1. A menținut avantajul pînă la finalul setului, însă a făcut un pas înapoi în actul secund, iar forța bielorusei și-a spus cuvîntul.

PLOAIA IZBĂVITOARE

În decisiv, Azarenka a pornit furtunos și s-a desprins la 2-0. Halep a revenit, iar ploaia a oprit meciul chiar cînd se pregătea să egaleze. Pauza a fost pînă la urmă de partea româncei, care a revenit perfect de la cabine și s-a desprins de la 3-3. A rezistat presiunii și a servit formidabil pentru a închide meciul.

Urmează o confruntare cu Flavia Pennetta pentru un loc în finala US Open!

Sportiva noastră s-a declarat încântată de experienţa trăită şi spune că simte că joacă un tenis foarte bun în acest moment. "Este incredibil să fiu în semifinale la US Open. Mă simt foarte bine, am jucat cel mai bun tenis al meu. În primul set am fost mai agresivă decât ea, dominam meciul, dar apoi am făcut un pas în spate şi a fost dificil să mă apăr pentru că e puternică. După pauză mi-am spus ca nu am nimic de pierdut şi a fost perfect", a spus Simona Halep după meci.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 sep, 09:09
Doina Balasa
colaborare-parteneriat
“Nu vei izbuti să depasesti obstacolele si sa iesi din impas decat atunci cand vei intelege ca potentialul tau este nelimitat si cand vei fi capabil sa-ti dai seama ca sansele si ocaziile favorabile se afla la îndemana ta, ba mai mult, ca ai dreptul la ele” - Colin Turner in cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam colaboratori-parteneri, care vor sa-si suplimenteze veniturile, lucrand online cateva ore pe zi în timpul lor liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. E real si extrem de serios totul! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ