Hotnews și Ziare.com au trecut de la manipulare la atacuri din "ordin de la centru"

| 21 apr, 15:14

Zilele trecute, cele două publicaţii online – Hotnews și Ziare.com - au lansat o serie de manipulări coordonate privind declarațiile prim-ministrului Victor Ponta despre starea Justiției. Luni seara, doi editorialiști aparținând instituțiilor de presă au trecut direct la atacuri aparent coordonate împotriva șefului Executivului, ca și cum ar fi primit „ordin pe unitate”.

După ce ziariștii de la Hotnews și Ziare.com au făcut tot posibilul pentru a manipula opinia publică, răstălmăcind declarațiile premierului despre DNA, luni seara Dan Tapalagă și Ioana Ene Dogioiu au publicat editoriale în care l-au atacat din nou pe șeful Guvernului, ridicând astfel suspiciuni că ar fi vorba despre o acțiune coordonată și o serie de mesaje ofensive transmise "de la centru".

Românii care au dovezi privind existenta unui “ordin de la unitate” sau despre statutul de “comandanți” al jurnaliștilor Hotnews și Ziare.com sunt încurajați să le prezinte public de către comentatori pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Victor Ponta DEZVĂLUIE doi ofițeri acoperiți din presă

În plus, circulă teoria că atacul din partea Hotnews, una dintre cele două publicații care au trunchiat declarațiile premierului pentru a scoate o temă falsă, ar putea veni ca urmare a atitudinii pro-Monica Macovei, apropiată lui Dan Tapalagă.

În cazul Ioanei Ene Dogioiu, există suspiciunea că aceasta nu își redactează propriile materiale de presă, acestea fiindu-i transmise direct de la “centru” pentru a fi semnate și publicate. Jurnalistul Robert Turcescu a indicat recent că Ioana Ene Dogioiu (alias Nadina Forga) este un alt om de presă care ar fi ofițer acoperit al unui serviciu secret, spunând despre aceasta că “i se văd tresele / epoleții”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 16:27
delgado
Hotărăşte-te o dată pentru totdeauna să înţelegi şi să te convingi că dispui de un potenţial nelimitat. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
23 apr, 11:50
SAG
Executantii ordinului de la centru
Se stie mai de mult si se intelege ca cei doi...."jurnalisti" duc permanent o propaganda dusmanoasa antiguvernamentala. Cred ca ei nu pot dormi noaptea de veninul din gat pe care-l au cand vad ca Guvernul Ponta performeaza.
22 apr, 17:44
Iulia
Colaborare
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore
21 apr, 20:16
liviuioan
--ALIATII AMANTULUI--
Dupa 10 ANI--nu-i de DUMAS nici tatal nici fiul--poate un bunicut ceva care stie multe despre finantari anterioare . Cand atragi atentia unui om ca i-a cazut din buzunar 0 mie de lei sau chiar o batista, iti multumeste frumos ; dar cand il previi sa-si ajute amanta--ramane masca precum un tampit , este incontrolabil si ASA REVII LA FORMA INITIALA--DE SLUGA .
21 apr, 15:45
Palada Teleaga
imediat cum Ponta face caca,Andrei Pop se repede sa-l stearga la fundulet...
o fi bine,o fi rau?
daca o face cu limba lui cea lunga,cred ca e bine

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ