Victor Ponta DEZVĂLUIE doi ofițeri acoperiți din presă

| 21 apr, 10:30

Premierul Victor Ponta continuă pe Facebook războiul cu jurnaliștii de la Hotnews și Ziare.com. Dacă ieri spunea doar că au executat un ordin venit pe unitate, astăzi premierul susține că Dan Tapalagă (Hotnews) este comandant descoperit și Ioana Ene Dogioiu (Ziare.com) este comandanat acoperit.

"ATENȚIUNE ATENȚIUNE! Ordin de seară pe unitate - editoriale de înfierare proletară a lui Ponta pentru că a sesizat duminică seara știrile (false) identice publicate de subunitățile Hotnews și Ziare.com!

Raportăm - Ordinul este executat de comandantul "descoperit" Dan Tapalagă - Hotnews (luni 20.04 la ora 20.30) și comandantul "acoperit" sub pseudonimul Ioana Ene Dogioiu - Ziare.com (luni 20.04 la ora 21.09)! Felicitări!", a scris premierul pe Facebook.

Numele celor doi jurnalişti a fost des pomenit pe lista ofiţerilor acoperiţi din presă. Ion Cristoiu a scris în mai multe editoriale că cei doi ar fi agenţi sub acoperire.

"Nu sunt si nu am fost ofiter acoperit, agent de influenta, colaborator de orice fel al vreunui serviciu de informatii roman sau strain, dupa cum lasati sa se inteleaga sau afirmati de-a dreptul in mai multe luari de pozitie publice", i-a scris Ioana Ene Dogioiu jurnalistului Cristoiu.

"Ioanei Ene Dogioiu (alias Nadina Forga) i se vad tresele/epoletii”, scria Robert Turcescu, pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ