Întrebare-cheie după aterizarea cu probleme a avionului în care se afla VICTOR PONTA

| 20 apr, 16:47

 

Avionul de linie în care se afla sâmbătă premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a aterizat cu dificultate pe Aeroportul Otopeni, din cauza vântului puternic. După ce unul dintre pasagerii aflați în aeronavă și-a exprimat admirația pentru îndemânarea piloților, Romanița Iovan, fosta soție a lui Adrian Iovan, mărturisește ce întrebare o macină.

 

"Ma intreb daca avionul pilotat de maestrii aerului ateriza fortat in Carpatii Meridionali , in cat timp reactionau Serviciile Statului Specializate cu Situatiile de Urgenta ?! Calitatea profesionala si umana a pilotilor romani demostreaza astazi ceea ce noi toti stim de mult ! De data aceasta insa , poate avem intelepciunea si puterea de a intelege !", a scris creatoarea de modă pe pagina sa de socializare, după ce în presă a apărut informația că avionul în care se afla sâmbătă premierul Victor Ponta a ratat aterizarea la sosirea în Capitală.

Citeşte şi: Avionul cu care premierul s-a întors de la Cluj a ratat iniţial aterizarea. Victor Ponta: A fost chiar rău

În aeronava s-a aflat și Ioana Avădani, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent, care într-o postare pe Facebook, a povestit incidentul: "Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu "stimați pasageri, va rugăm, păstrați-va calmul". Am ratat aterizarea din cauza vântului. În aceste clipe de restriște, mă gândeam că dacă e vreo vecinătate care să aducă un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. În fine, am aterizat și, credeți-mă, piloții și-au meritat aplauzele!"

Deși divorțase de mult timp, Romanița Iovan a arătat întotdeauna un respect deosebit pentru cel căruia i-a fost soț, Adrian Iovan, acesta fiind și tatăl copilului lor, Albert.

Pe 20 ianuarie 2014, un avion de tip Britten — Norman Islander (BN 2) cu șapte persoane la bord se prăbușea într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, în urma accientului pilotul Adrian Iovan și tânăra ofițer-student Aura Ion, pierzându-și viața. Echipele de salvare au ajuns la locul accidentului după aproximativ 6 ore de la prăbușire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ