Ți se face SOMN după-amiaza? Uite ce să consumi să te simți plin de ENERGIE!

| 15 iul, 2014

Stii senzatia de dupa masa. Brusc iti simti ochii grei, nu poti sa te concentrezi si tot ce-ti doresti este o perna pe care sa o pui pe birou ca sa tragi un pui de somn. Din fericire, exista alimente care iti fac plinul de energie dupa-amiaza, astfel incat productivitatea ta sa nu aiba de suferit. Si nu, nu e vorba de cafea.

Ceai verde
Are mai putina cafeina decat o ceasca de cafea, dar este suficienta cat sa te puna in priza. Iar avantajul este ca efectul ceaiului nu te va tine treaz si noaptea.
Ti-ai baut cafeaua dimineata, nu este cazul sa apelezi la inca una. De aceasta data, te poti baza pe niste alimente cu efect energizant, care sa te puna din nou in priza. Iata de ce este vorba:



Felii de grepfrut si branza perle
Proteine, carbohidrati si putine calorii. O gustare usoara care te trezeste si te energizeaza imediat.

CITEȘTE ȘI: Ţi s-a întâmplat să visezi că trebuie să fugi dar de fapt nu poti? Iată explicaţia


Un fruct proaspat + cateva migdale
O portocala, o banana sau niste struguri sunt perfecte ca gustari. Iar combinatia cu migdalele contine carbohidrati si zaharuri naturale care te umplu de energie.



Iaurt grecesc + fructe de padure
Racoritor si plin de vitamine, este excelent pentru orele de dupa masa de pranz.  Opteaza pentru varianta cu grasimi a iaurtului, pentru ca acestea iti dau energie.

 

 

CITEȘTE ȘI: ŞI TU LE CUNOŞTI! 5 mituri DEMONTATE despre somn


Apa. Multa apa
Unul din principalele efecte ale deshidratarii este starea de somnolenta. Incearca sa respecti recomandarile medicilor si bea cat mai multa apa.

 

CITEȘTE ȘI: Efectul neştiut al banalului COMPOT de CIREŞE


Sursă: culinar.bzi.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ