Ora la care te culci, viaţa SEXUALĂ şi INTELIGENŢA ta. Vezi ce spune despre tine ora la care adormi!

| 03 aug, 2014

Ce spune ora la care te culci despre inteligența ta. Unii oameni sunt păsări de noapte, alții preferă să se trezească cât mai deveme, iar aceste diferențe ar fi date de nivelul de inteligență al fiecăruia. Cercetătorii susțin că persoanele inteligente se culcă mai târziu atât în timpul săptămânii, cât și în weekend-uri.

În epoca primitivă, oamenii mergeau la culcare când apunea soarele și se trezeau când răsărea. Cercetătorii susțin că persoanele cu o inteligență obișnuită urmează acest tipar, în timp ce intelectualii vor să își definească propriul model. Este o sfidare inconștientă, care vine din refuzul de a accepta ideea masei, explică Satoshi Kanazawa, un psiholog de la Școala de Științe Economice și Politice din Londra, într-un studiu publicat în revista „Study Magazine”.


CITEŞTE ŞI: Ce sunt de fapt VISELE necurate din timpul somnului. Nu te-ai fi aşteptat la asta

Potrivit acestuia, oamenii cu un IQ mare se culcă târziu și se trezesc târziu. El a făcut și o analiză în funcție de ora la care se culcă fiecare persoană.

Oameni mărginiți - IQ mai mic de 75 - adorm, în timpul săptămânii, la 23:41 și se trezește la 7:20, iar în weekend, se culcă la 00:35 și se trezesc la 10:09.

Oameni normali - IQ între 90 și 110 - adorm, în timpul săptămânii, la 00:10  și se trezesc la 7:32, iar în weekend, la 1:12 și se trezesc la 10:14.

Oameni foare inteligenți - IQ peste 125 - adorm, în timpul săptămânii, la 00:29 și se trezesc la 7:52, iar în weekend, la 1:44 și se trezesc la 11:07.

 

CITEŞTE ŞI: ŞI TU LE CUNOŞTI! 5 mituri DEMONTATE despre somn

 

 

Ce îi caracterizează pe oamenii care adorm târziu

 

A sta treaz până târziu este un act de rebeliune, spun psihologii, argumentând că oamenii, în general, dorm noaptea și lucrează ziua de câteva milenii, iar cei care sfidează tendința dobândesc și adoptă valori noi, evoluate. Persoanele care adorm mai târziu au mai multe șanse de a deveni lideri, de a explora teritorii necunoscute și de a face descoperiri importante.

 

CITEŞTE ŞI:Fotografii amuzate cu oameni care dorm în locuri neobişnuite

 

Oamenii care adorm mai târziu sunt mai deschiși mai ales la capitolul sex și cumpără mai multe jucării sexuale. Potrivit specialiștilor, o viață sexuală sănătoasă este strâns legată de ora de culcare târzie.Sursă: unica.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ