Ilie Nastase, reactie nervoasă la adresa românilor: Numai la noi vezi aşa ceva!

| 29 dec, 2014

Fostul tenismen Ilie Năstase a avut o reactie nervoasa la adresa sustinatorilor Simonei Halep, pe care i-a acuzat pentru modul in care se comporta dupa ce sportiva pierde un meci.

"In Romania, daca e sa castigi 100 de meciuri si pierzi unul, cele 100 de victorii se anuleaza. Asta e problema romanilor! In alte tari nu exista asta! Numai la noi vezi asa ceva", a spus Ilie Nastase la Eurosport, facand referire la modul in care sunt percepute infrangerile Simonei Halep.

Apoi, fostul tenismen a tinut sa-i ofere cateva sfaturi sportivei in varsta de 23 de ani.

"Simona se plaseaza foarte bine, are o intuitie buna. Singurul lucru pe care i-l spun este sa fie mai agresiva, sa vina la fileu si sa mai foloseasca din cand in cand si scurta", a mai spus Nastase.

Simona Halep a inceput anul 2014 pe locul 11 in clasamentul WTA si l-a incheiat pe pozitia a treia.

Sportiva noastra va incepe 2015 in China, la Shenzhen, incepand cu 5 ianuarie.

Din aceasta iarna, Simona Halep va fi pregatita de doi noi antarenori, Victor Ionita si Thomas Hogstedt, dupa ce a pus punct colaborarii cu Wim Fissette.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ