ILIESCU: Iată ce îi trebuie lui PONTA să ajungă preşedinte

| 15 iul, 2014

Ponta presedinte. Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca singura optiune castigatoare a PSD la prezidentialele din toamna este premierul Victor Ponta, despre care insa considera ca i-ar fi fost necesara mai multa experienta.

Ponta presedinte. "Cred ca pentru el nu e prea favorabil acest lucru. Pentru el ar fi fost convenabil sa continue macar un mandat de prim ministru, sa isi consolideze experienta de prim-ministru. E cam devreme sa treaca intr-o noua postura, la presedintie. Trebuie sa fie un om care sa aiba in spate ceva mai mult", a spus presedintele de onoare al PSD, pentru Digi 24.

Avantajul lui Victor Ponta este insa faptul ca e singurul om al PSD, care poate castiga, crede Ion Iliescu. "Adica experienta lui de doua mandate macar ca premier ar fi fost utila si necesara, dar imprejurarile uneori forteaza. Trebuie sa ai si candidatul care sa castige, or in momentul de fata, singurul care are conditiile sa castige aceasta competitie este Ponta", a explicat Ion Iliescu.

Potrivit ultimelor sondaje, Victor Ponta conduce cu peste 40% din optiunile electoratului, urmatde Klaus Iohannis, cu aproximativ 30%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ