În logica lui Dan Tăpălagă, preşedintele României este deja Elena Udrea

| 09 apr, 2014

Deşi nu am certitudinea domnului Tăpălagă în legătură cu viitorul, pot să afirm că nu cred deloc în scenariul la care probabil visează jurnalistul de la Hotnews.

Recentele anchete desfășurate de DNA la Constanţa şi în Mehedinţi i-au făcut pe liderii opoziţiei să simtă, precum nişte câini de vânătoare, miros de sânge social-democrat, lor alăturându-li-se şi acei aşa numiţi “lideri de opinie” din mass-media arondată Cotroceniului. Zilele acestea asistăm la o adevărată ofensivă, în care armele de distragere în masă a atenţiei sunt reprezentate de emisiuni de televiziune şi de editoriale. Toată floarea cea vestită a propagandei băsiste este acum prezentă la posturi, după semnalul dat, prin intermediul DNA, de la Cotroceni.

Unul dintre cei mai vocali corifei portocalii rămâne Dan Tăpălagă, editorialistul de la Hotnews comportându-se de câteva zile precum un copil care a primit de Crăciun jucăria pe care o visa de mult timp. Dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă doar la ultimul său editorial publicat de site-ul de ştiri arondat dreptei, în care încercă, pornind de la cazul lui Adrian Duicu, să ne convingă cât de corupt este actualul regim.

Oare are rost să amintim de stilul evident tendenţios în care Tăpălagă prezintă detaliile dosarului, fără a reflecta însă vreun pic la elemente precum modul în care au fost obţinute presupusele înregistrări din biroul premierului? Nu cred, din moment ce vorbim despre un propagandist portocaliu chiar şi în cerul gurii, pentru care procurorii de la DNA reprezintă nişte cavaleri pe cai albi în luptă cu sistemul tentacular (sintagmă pe care jurnalistul o repetă obsesiv).

Fostul protejat al Monicăi Macovei face o trecere în revistă a probelor din dosarul Duicu. Pe alocuri ai senzaţia că Dan Tăpălagă vorbeşte despre cum ar funcţiona o organizaţie mafiotă, nu despre o conducere politică validată în alegeri şi care se bucură de sprijinul românilor. Cât despre premierul Ponta, acesta nu este, în viziunea lui Dan Tăpălagă, decât un ostatic al baronilor locali ai PSD care, la rândul său, ţine întreaga ţară prizonieră.

Concluzia trasă de propagandistul de la Hotnews seamănă izbitor de tare cu sentinţele date cu mânie proletară în ani ’50 de tribunalele poporului: „Este doar o chestiune de timp până când fostul procuror va ajunge să răspundă, ca politician (la vot) sau ca premier (instituţional), pentru reţelele tentaculare de corupţie crescute "în cel mai cinstit guvern"”.

Deşi domnul Tăpălagă are dubii în legătură cu cea de-a doua variantă, eşecul electoral al actualei puteri este profeţit de această Mafaldă iubitoare de portocaliu cu o certitudine greu de egalat. Ducând raţionamentul său mai departe, alegerile din noiembrie vor fi caracterizate printr-un vot negativ, în care românii se vor feri să voteze atât cu candidatul actualei puteri, cât şi cu acela propus de PDL, care suferă de stigmatul guvernării Boc. Implicaţia logică a acestei linii de gândire nu este decât una singură şi poate fi exprimată în trei cuvinte: Elena Udrea, preşedinte!

Deşi nu am certitudinea domnului Tăpălagă în legătură cu viitorul, pot să afirm că nu cred deloc în scenariul la care probabil visează jurnalistul de la Hotnews. Oricât ar încerca să manipuleze opinia publică jurnaliști de teapa lui Dan Tăpălagă, românii își aduc încă foarte bine aminte de ororile pe care le-au îndurat pe vremea când Elena Udrea se afla țanțoșă la butoanele puterii alături de ceilalți trepăduși ai lui Traian Băsescu și, ca urmare, şansele sale de a deveni preşedinte sunt nule.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 2014
Jos Tapalaga !
Tapalaga, acest oparit de la hot-news !
Alooo, domnu' Andrei Pop, esti pe receptie ? Nu ? Atunci incearca sa fii si citeste, baiatu' !!! Esti complet dezinformat si bagi in ele de la tine ca sa dea bine in ochii spurcatilor care te platesc...1- Asa cum consideri ca Dan Tapalaga este obsedat de " sistemul tentacular ", asa si tu, fara sa-ti dai seama, repeti la infinit cuvantul care reprezinta o culoare : " portocaliu "...nu crezi, verifica-te ! 2- Legat de obsesia ta, ai dreptate : Dan Tapalaga, acest barbos gretos, este legat tentacular de PDL si impreuna cu Andreea Pora, Sabina Fati, Ioana Ene Dogioiu sunt sclavii Babei Cloanta Macovei...3- Barbosul nu este un fost protejat al procuroarei comuniste, ci, dimpotriva, relatiile dintre cei doi sunt foarte stranse...ei, bine, aceasta gasca plina de laturi lupta literalmente pentru desfiintarea Elenei Udrea si nu pentru ridicarea ei pe valul spectaculos al PMP...faptul ca fosta ministru MDRT va candida si va castiga prezidentialele din noiembrie, este o chestiune care N-ARE NICIO LEGATURA cu Tapalaga si fufele sale...4- Gasca hot-news-istului este TOTAL antibasista fiind finantata de vamesul uzurpator Blaga si de jidanul ungur Soros...mai informeaza-te, apoi revino !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ