Elena Udrea, împinsă de Băsescu spre o înțelegere ”fără tocmeală” cu Antonescu

| 08 apr, 2014

Se refac aranjamentele în tabăra popularilor. Deviza veche, care cerea ”Totul pentru front, totul pentru victorie!” este adusă acum din condei pentru a obține ”Totul pentru Băsescu!”.

Dacă până acum în ograda PMP liderul din umbră Elena Udrea era lăsată să improvizeze liberă și să bată apropouri despre candidatura proprie la prezidențiale, în momentul de față, probabil din cauza termenului extrem de presant și în urma unei analize mult mai lucide, Băsescu a pus piciorul în prag.

Este nevoie ca, orice ar fi, acesta să-și rezerve locul de lider al viitoarei opoziții și prin aceasta președintele țintește clar la funcția de viitor premier. Ori, din acest punct de vedere socoteala președintelui nu mai iese decât dând la o parte fantasmele politice ale Elenei Udrea referitoare la Cotroceni, mult prea puțin ancorate în realitate. S-a schimbat schimbarea, cum se spune și, practic, s-a revenit la momentul premergător ruperii USL, când Crin Antonescu era momit inclusiv de Udrea cu povești despre susținerea sa în cursa pentru Cotroceni.

Ulterior, Elena Udrea, mândră nevoie mare că și-a accesorizat vestimentația cu partidulețul domnului Tomac, a atacat cu vehemență ideea susținerii lui Antonescu. Mai mult ca sigur că Traian Băsescu, panicat de ultimele sondaje, nu mai dă doi lei pe visele altora de mărire și a chemat la ordine PMP, cu toți liderașii lui, oficiali sau neoficiali. Dacă s-a bătut palma la Luxemburg cu Antonescu, atunci se merge pe soluția susținerii liderului PNL... Elena Udrea nu poate comenta împotriva mentorului de la Cotroceni, ordinele acestuia fiind singurele pe care aceasta le execută întocmai și cu rapiditate maximă. Cam schimbată la față și cu jumătate de gură, e drept, Elena Udrea a confirmat la Zalău că nu este obligatoriu ca persoana susţinută de PMP să fie din cadrul partidului.

O astfel de repliere vecină cu disciplinarea este o veritabilă înfrângere și umilire pentru Elena Udrea. Miza candidaturii pentru Cotroceni a fost atât de mare încât, în baza acesteia blonda lui Băsescu nu s-a preocupat de nimic altceva. Udrea nu are nicio o funcție în PMP, nicio altă candidatură, nimic. Fără această iluzie, Elena Udrea este dezarmată și începe să se erodeze chiar în propriul partid, din momentul doi. Dacă liderul PNL va fi candidatul dreptei susținute de Băsescu, care-și negociază astfel funcția de viitor premier al ”regimului Antonescu”, Elenei Udrea nu-i mai rămâne nimic decât această ultimă cupă amară. Sigur funcțiile viitoare nu au intrat în sac, mai ales la nivel de promisiuni, dar niciuna nu este atât de sus cum și-ar fi dorit orgolioasa Udrea. Din păcate pentru aceasta, jocurile sunt făcute și nu mai este timp de intrigi și lovituri de palat, nu împotriva voinței lui Traian Băsescu...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 2014
Mitica Dragomir
Ba, ochelaristule, ba !!!
Da' voi astia care va pierdeti vremea clocind scenarii de gradinita, la clasa pregatitoare, nu mai incetati cu otrava pe care v-o baga in troace varanul si evreul Ponta Naumovici ? Sau chiar Ghita Asesoft ? Despicati firul in patru si nimeriti spatiile goale pentru a cadea zgomotos dintr-o logica stramba, conceputa de creiere bolnave si iremediabil pierdute in neant...Bine, pentru maruntisul pe care-l primiti nici n-aveti sansa folosirii la maxim a singurului neuron in stare de functionare si va inteleg...probabil ca scenariul viitor va fi cu Vanghelion la Cotroceni si Coman " meserie auto " premier...restul securistilor si comunistilor, la " brutarie ", dupa ce Cazanciuc va construi cele 10 noi puscarii...stiu ca va pica greu varianta Udrea presedinte si Basescu premier, va incetoseaza ochii si v-apuca dellirium tremens...gata, transmiteti stapanilor vostri puscarie usoara ca piatra de moara !!!
09 apr, 2014
Andrei
Era de asteptat
Face ce face Antonescu si cade mereu din lac in put. Cu ocazia apropierii de Udrea , in beneficiul firesc al basescului, se apropie cu pasi mari, gigantici pot spune, spre un final lamentabil definitiv. Adio Antonescu, adio PNL. Drumul tau este sigur langa PNTcd, unde vei sta mult si bine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ