Antonescu: Stroe l-a întrecut în planul nesimţirii pe Tăriceanu

| 08 apr, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la Gândul Live, că Radu Stroe l-a întrecut în planul nesimţirii pe Călin Popescu Tăriceanu când a spus că speră ca liberalii să-şi rupă gâtul în alegeri.

"Într-un anumit sens, după ce Călin Popescu Tăriceanu a făcut ce nu am crezut că va face, domnul Stroe l-a întrecut în planul nesimţirii. Să vii să spui colegilor că aştepti să îşi rupă gâtul....", a spus Antonescu la Gândul Live.

El a spus că a folosit termenul "trădător" în legătură cu Stroe doar când acesta a spus la un post TV, criticând ruperea USL, că speră ca liberalii să îşi frângă gâtul în alegeri.

"Nu am suspectat că ar fi nefirească o relaţie foarte strânsă între un ministru PNL şi unul al PSD, cu atât mai mult cu primul-ministru. Nu am avut suspiciuni în sensul acesta. Am dezminţit ideea cu trădarea până domnul Stroe s-a dus la televiziune şi a spus asta", a spus Antonescu.

El a spus că nu a fost informat despre vreo întâlnire Stroe-Duicu în biroul lui Ponta. "Am văzut că domnul Stroe a negat o asemenea împrejurare. Nu venea fiecare ministru să îmi facă raportul, să-mi spună cu cine s-a întâlnit. Nu există o legătură între apariţia lui Stroe în dosar şi excluderea sa din PNL", a mai spus Antonescu.

Conducerea PNL a decis, marţi, excluderea din formaţiune a lui Radu Stroe, fost ministru de Interne. Propunerea a fost votată după ce grupul deputaţilor liberali a decis să solicite Biroului Politic al PNL să ia în discuţie situaţia fostului ministru de Interne.

Decizia finală în privinţa excluderii lui Stroe din PNL urmează a fi luată în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului, conform Statutului PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ