În sfârșit: Crin, izbit la operație de Victor

| 24 mai, 2014

Liderul PSD, Victor Ponta, a ieșit din neutralitatea auto-impusă cînd a rugat social-democrații să nu-i atace pe liberali în campanie ci să-i considere viitori parteneri. Iritat și cu multe datorii nereturnate la activ vis-a-vis de mofturile și hachițele fostulu coechipier din USL, Ponta i-a dat replica meritată și mult-așteptată lui Antonescu.

Aflat la Arad, premierul a intervenit chiar înaintea ciocnirii pronosticate dintre Antonescu și Tăriceanu, făcându-l praf pe liderul PNL. 

"Dacă mă întrebați: cine e un adevărat liberal, evident că mă gândesc la domnul Tăriceanu. Domnul Crin Antonescu e un adevărat social-democrat, dânsul a lucrat totdeauna la stat. Și la școală, și la Parlament.
Ar putea fi președintele PSD-ului domnul Antonescu, având în vedere background-ul domniei sale. Dacă vorbim de un liberal, cel care a făcut afaceri, a plătit oameni, a plătit salarii, a făcut investiții, sigur că domnul Tăriceanu e modelul de liberal', a subliniat Victor Ponta.

Declarația de la Arad este extrem de usturătoare pentru Crin Antonescu. Ponta a dovedit pe ultima sută de metri a campaniei electorale, când practic nimeni nu se mai aștepta, că nu l-a atacat pe Antonescu pentru că n-a vrut și nu pentru că n-ar fi știut cum sau pentru că ar fi fost incapabil. Prin acest atac îi mai dovedește fostului aliat că nu l-a iertat și că îl privește în continuare extrem de critic. Atacul unic al lui Ponta este mult peste agitația și scandalul declarațiilor în care s-a complicat șeful PNL la adresa lui: bine consiliat, social-democratul l-a lovit pe liberal exact unde și exact cum îl doare mai tare. Victor Ponta i-a dat o lecție astfel, demonstrându-i lui Antonescu că nu orice scandalagiu cu gura mare poate fi un politician, că trebuie să știi ce să spui și cum să spui, Că poți să insulți până la sânge, contestându-l pe adversarul tău la principii și nu ca la ușa cortului. Victor Ponta lovindu-l pe Antonescu din rever, la operație, a rămas un domn, ceea ce nu se poate din păcate afirma și despre Antonescu, în urma ultimilor doi ani ticsiți de atacuri – unee absolut gratuite- la adresa fostului partener.

Spre deosebire de Tăriceanu, Crin Antonescu nu este un liberal adevărat – rămâne concluzia notabilă, ca o etichetă – trasă de Victor Ponta în ultima luare de poziție referitoare la conflictul Tăriceanu vs Antonescu. Lucru intuit deja de marea masă a membrilor PNL, care nu-și pot explica nici acum, în ceasul al doisprezecelea cum a fost posibilă sabotarea partidului în asemenea măsură, din interior și de la vârf...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mai, 2014
Li beraru liber
Cata obiectivitate!
Inca nu ati inteles ca site-ul vostru ar trebui sa se cheme "subiectiv PSD" ?
24 mai, 2014
operatie
Dudie, ai o logica beton(adica logica pe care ti-o poate da betonul), specifica celor cu operatia care se chiama lobotomie(la cap).
De la dottore nu te poti astepta la altceva pt ca pe el logica nu-l mai viziteaza din perioada jocului cu cubulete, dar mai incearca, poate iti iese data viitoare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ