Incendiu devastator în Piatra Neamț. Hala Pieţei Centrale a ars în totalitate - VIDEO

| 20 iul, 2014

Hala Pieţei Centrale din municipiul Piatra Neamţ a fost distrusă în totalitate de un incendiu care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Primele concluzii ale pompierilor ISU Neamţ arată că incendiul s-a produs la etajul halei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.

Incendiul a fost sesizat de paznicul halei, care a anunţat evenimentul la 112. Pompierii au sosit imediat la faţa locului, sediul ISU Neamţ fiind la mai puţin de un kilometru de piaţă, însă atât construcţia, cât şi marfa din zecile de magazine din interior s-au făcut scrum.

Hala Pieţei Centrale avea o suprafaţă desfăşurată de circa 4.000 de metri pătraţi, fiind construită în anul 2006. Viceprimarul Aurelia Simionică a declarat că întreaga construcţie era asigurată. Chiriaşii magazinelor din hală nu aveau marfa asigurată.

Pompierii ISU Neamţ continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale producerii incendiului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ