Incendiul din Centrul Vechi. Patronul clubului ar fi dat foc clădirii pentru a ascunde o crimă

| 04 iul, 2014

Incendiul din Centrul Vechi. Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 43 de ani, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, în dosarul privind incendiul de la un imobil din Centrul Vechi al Capitalei, unde ulterior a fost descoperit cadavrul unui om de afaceri.

Incendiul din Centrul Vechi. 'Coroborând toate informaţiile administrate în cauză, la data de 3 iulie a fost începută urmărirea penală faţă de un bărbat de 43 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, constând în aceea că în data de 13 iunie, în timp ce se afla în imobilul ce deserveşte o terasă din Centrul Istoric al Capitalei, în urma unei discuţii în contradictoriu legată de bani, acesta s-ar fi enervat şi ar fi lovit victima, un bărbat de 46 de ani, în mod repetat, cu un obiect dur, în zona capului', informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Pe data de 3 iulie, cu ocazia cercetării la faţa locului la un imobil din Centrul Vechi al Capitalei, a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane de sex bărbătesc, care prezenta ţesut moale în stare de putrefacţie.

Cu ocazia efectuării necropsiei cadavrului, medicii legişti au stabilit că 'este în stare de carbonizare cvasicompletă şi fragmente restante de ţesuturi şi viscere în stare de putrefacţie. Modificările constatate pot fi consecinţa expunerii la flacără. Menţionăm că pe un fragment osos de la nivelul extremităţii cefalice s-a constatat prezenţa unei fracturi cu înfundare care a putut fi produsă prin lovire cu corp dur'.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi Serviciul Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - IGPR, cu bărbatul în vârstă de 43 de ani în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Pe data de 15 iunie, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un tânăr, cu privire la faptul că tatăl său ar fi plecat de la domiciliu, la data de 13 iunie, în jurul orei 11,00, nu s-a mai întors şi nici nu a mai răspuns la telefoanele sale mobile, acestea fiind închise.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii bucureşteni, a rezultat faptul că bărbatul dispărut ar fi fost văzut ultima dată în ziua de vineri, 13 iunie, la o terasă din Centrul Istoric.

La data de 19 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 205 din Codul Penal.

Incendiul din Centrul Vechi. 'Având în vedere complexitatea actelor de urmărire penală, precum şi faptul că, din coroborarea tuturor declaraţiilor şi a datelor rezultate în urma investigaţiilor, existau suspiciuni că în cauză ar putea fi vorba despre comiterea unei infracţiuni contra vieţii, la data de 25 iunie, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus preluarea cauzei în vederea efectuării urmăririi penale', se mai arată în comunicat.

În continuare, au fost delegate pentru a efectua activităţile de cercetare Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi Serviciul Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - IGPR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ