Incendiul din clubul Colectiv: Un pacient în stare critică şi alţi doi în stare gravă la Spitalul "Grigore Alexandrescu"

| 01 noi, 10:34

Un copil de 15 ani se afla in stare critica si alti doi in stare grava la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu", a declarat duminica, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Raluca Alexandru.

"Avem cinci copii internati in total. Avem trei copii in reanimare, unul dintre acestia de 15 ani in stare critica care are pe 60% din suprafata corpului arsuri, este intubat. Doi sunt neintubati, dar sunt in stare grava - o fata si un baiat de 15, respectiv 16 ani. Mai este o fata pe sectie care prezinta arsuri pe 20% din suprafata corpului de 17 ani si inca o fata pe sectia de toxicologie. Cel in stare critica a fost adus sambata de la Spitalul Elias", a afirmat Raluca Alexandru.

Potrivit acesteia, patru dintre cei cinci pacienti minori raniti in urma incendiului izbucnit vineri seara la clubul Colectiv si internati la Spitalul "Grigore Alexandrescu" prezinta arsuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ