INCREDIBIL: Înalt Preasfinţia sa Călinic ŞTIE când VINE un CUTREMUR devastator

| 25 mai, 17:36

Dezvaluirea a fost facuta cu ocazia intalnirii care a avut loc, vineri, la Biblioteca Judeteana din Pitesti, cu primii parlamentari alesi in judetul Arges dupa Revolutia din decembrie 1989.

Inalt Preasfintia sa Calinic, arhiepiscopul Argesului si Muscelului, sustine ca simte cutremurele inainte ca ele sa se produca, dand ca exemplu seismele din 1977, 1986 si 1990, pe care le-ar fi anticipat.

"Dupa alegerile din 1990 ne-am intalnit toti alesii din Arges. Si cum stateam noi la masa, am inceput sa vorbesc despre cutremure si despre cum am putea sa ne ferim de efectele lor. La putin timp cladirea in care ne aflam a inceput sa se zguduie, era cutremurul din 1990... Toti au fugit, numai eu am ramas. Eram speriat, dar m-am rugat sa am puterea sa raman, sa nu ma fac de rusine!

Cand au revenit colegii, m-au intrebat de ce m-am apucat sa le spun despre cutremur. Si atunci le-am dezvaluit faptul ca si in 1977, dar si in 1986 am procedat la fel si a fost cutremur... Am un har anume si simt cand se apropie astfel de evenimente", a declarat IPS Calinic.

Citeşte şi: Cum poţi afla, cu 30 de secunde înainte, dacă vine un cutremur mai mare de 4,5 în România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ