Incredibil! O angajată din România a fost "pedepsită" de o multinaţională să rupă hârtii OPT ore zilnic

| 14 feb, 2014

Opt ore pe zi, minut de minut, saptamani intregi - o tanara a rupt cu mainile hartii ca sarcina de serviciu, dupa ce a contestat in instanta propria demitere.

A fost data afara dintr-o multinationala in care lucra ca secretara. Instanta i-a dat dreptate si l-a obligat pe angajator sa o reprimeasca la munca. Sub protectia anonimatului, tanara ne-a povestit cum s-a intors totul impotriva ei ca un bumerang, intr-un caz in care Consiliul pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a constatat ca a fost discriminata si hartuita la locul de munca, scrie Hotnews.ro.

Roger Coat, administratorul companiei Assystem Romania, sustine ca a contestat in instanta decizia CNCD si ca distrugerea manuala a documentelor este o munca obisnuita pentru angajatii din firma, impusa de politica de confidentialitate convenita cu clientii. “Distrugerea documentelor se face intotdeauna manual in situatia inscrisurilor care, din cauza dimensiunilor, nu pot fi distruse mecanic, pentru a ne asigura ca nu exista documente care sunt aruncate la gunoi fara sa fi fost inainte distruse”, spune Roger Coat.

Aici puteţi vedea reportajul pe larg.

Tag-uri: cncd, multinationala
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ