Informații EXPLOZIVE despre tragedia de la Colectiv. STENOGRAME: Autorităţile ştiau ce va fi în club. A fost provocare

| 03 ian, 14:34

Un ofițer superior al Serviciului de Telecomunicații Speciale spune că toată tragedia din Colectiv a fost de fapt, o provocare, și că se știa despre ce urma să fie la club, potrivit unui document venit de la procurori.

Ştefan Enache, ofiţerul STS care a fost prins luând mită lângă Guvern, avea acces la informaţii secrete. În interceptările din dosarul său aflat pe masa judecătorilor, el vorbea şi despre situaţia de la Colectiv. Acesta a spus că se ştia despre ce urma să fie la Colectiv, că acolo a fost de fapt o "provocare".

Ştefan Enache: Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la... poţi să spui... Eu ştiu ce a fost acolo la... când au dat ăia foc. Eu le-am spus d-acolo nu scapă nimeni!" Păi acolo a fost dat de ăia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Păi dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.

Politician PSD: Zici că a fost provocare?

Ştefan Enache: PROVOCARE...

Politician PSD: Provocare, ă?

Ştefan Enache: SE ȘTIA, mă! Ştia şeful din Minister...Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri "nu vii în seara asta în club!", unii... Şi eu am prieteni care au fost... specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe-mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor...

Politician PSD: I-a stropit, i-a...?

Ştefan Enache: Ce vorbeşti... Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat, a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.

(SURSA: stenograme dosar Ștefan Enache, adevărul.ro)

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ