Inventatorul INTERNETULUI vine la Bucureşti

| 21 oct, 20:17

Inventatorul internetului, Tim Berners-Lee, vine, luna viitoare la Bucureşti. El va vorbi în cadrul unei conferinţe despre motivaţia care a stat în spatele ideii de WWW (World Wide Web).

Inventatorul internetului, Tim Berners-Lee va fi prezent la Bucureşti pe 12 noiembrie în cadrul conferinţei McCann/Thiess - "A WWWisionary Lesson" şi va prezenta motivaţia care a stat în spatele ideii de WWW (World Wide Web).

Evenimentul este organizat de agenţia de publicitate McCann Erickson împreună cu firma Thiess Holding, deţinută de Adrian Thiess, omul care i-a adus la Bucureşti pe Mihail Gorbaciov, George Friedman (Preşedinte al Stratfor), dar şi echipa de fotbal FC Barcelona în 2012, scrie zf.ro.

McCann Erickson şi Thiess Holding au lansat în primăvara acestui an o serie de conferinţe pe teme de leadership, educaţie şi inovaţie, adaptate la nevoile managerilor din România, iar următorul eveniment de acest fel îl va aduce la Bucureşti pe inventatorul internetului, Tim Berners-Lee. Costurile evenimentului organizat de grupul de comunicare se ridică la 120.000 de euro, bani proveniţi de la parteneri ca grupul BRD şi furnizorul de servicii de cablu TV UPC.

Tim Berners-Lee a inventat WWW-ul în anul 1989. Componentele dezvoltate de Berners, precum URL, http sau HTML au fost dezvoltate pe măsură ce tehnologia s-a răspândit, fiind în prezent instrumente tot mai folosite de utilizatori. La 25 de ani de la inventarea WWW-ului deţine poziţii de conducere în numeroase organizaţii ce vizează dezvoltarea acestui instrument.

Mai mult pe zf.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ