Iohannis deja a uitat de românii din diaspora VIDEO

| 03 noi, 2014

Interesul lui Klaus Iohannis pentru românii din diaspora este aproape inexistent și are valențe strict electorale.

În lipsa unui prompter sau a unei liste cu subiectele pe care să le abordeze în fața jurnaliștilor, candidatul ACL și-a amintit că există români în afara granițelor doar după ce un reporter l-a întrebat despre votul din diaspora.

Prins de jurnaliști când a ajuns la sediul ACL, înainte de a intra pe poarta vilei din Kiseleff nr. 57, fostul sediu al USL, Iohannis a vorbit despre cât de încântat este de scorul pe care l-a obținut în turul I al alegerilor prezidențiale, după care a dat să plece, moment în care reporterii prezenți la fața locului au început să strige după el și să-l întrebe ce părere are despre ce s-a întâmplat la secțiile de vot din străinătate. Reacția lui Iohannis din acel moment trădează lipsa unui interes real față de românii din afara granițelor și folosirea acestora în scopuri strict electorale: „A, cu diaspora. Bine ziceti... Era sa uit”.

Așadar, în timp ce premierul Victor Ponta a luat atitudine față de neregulile semnalate duminică la secțiile de votare din străinătate și i-a chemat pe ambasadori la raport, Iohannis este cât se poate de dezinteresat și trebuie să i se aducă aminte subiectul, pentru a-l comenta.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale. Fiecare în lumea lui

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 2014
Mihai
Grabit?
Stimata doamna , sa inteleg ca sunteti o pontista desavarsita dar oare acel om nu se grabea undeva ? Dumnea-ta cand te grabesti cum reactionezi ?

Nu stiu daca veti raspunde sau nu ...

Anyway ! PUIE MONTA !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ