Iohannis forțează nota și legea în cazul primăriei Sibiu

| 11 feb, 2014

Când toată lumea credea că lucrurile s-au lămurit, după ce Klaus Iohannis a declarat că va demisiona cu cinci minute înainte de votul Parlamentului, iată că prim-vicepreședintele PNL mai spune una, de această dată dând dovadă pur și simplu de tupeu.

Klaus Iohannis susține, nici mai mult, nici mai puțin că ministrul de Interne stabileşte când vor fi organizate alegeri pentru Primăria Sibiu și că există "o şansă destul de mare" ca el să fie şi "următorul candidat". Deci, domnul Iohannis, ”neamțul verde” al PNL ne anunță că ar folosi funcția de ministru de Interne, astfel încât să aibă o bună șansă de a păstra și postul de la primăria Sibiu. Cum? Probabil amânând alegerile până nu ar mai fi în Executiv.

Dincolo de faptul că un procuror mai scrupulos ar putea interpreta mesajul domnului Iohannis ca fiind un autodenunț cu privire la folosirea unei funcții în interes personal, trebuie spus că nu ministrul de Interne stabilește data alegerilor, ci Guvernul, prin Hotărâre, unde ultimul cuvânt îl are de spus premierul. Ce vrea Iohannis să ne spună - că ”onorează” Guvernul cu prezența sa, doar dacă îi face Ponta hatârul de a-i ține cald și locul de la Sibiu? Nu e prea ”nemțește” ceea ce doriți, domnule Iohannis.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 2014
ciclop
dar cine se mai crede si ranjitul asta de iohanis, mare scula de bascula sau stie ca este prea mare basca pentru capul lui si o sa-i cada prea repede pe ochi .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ