Antonescu: Iohannis poate participa, cu siguranţă, la negocierile cu FMI

| 11 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că, în opinia sa, Klaus Iohannis, în calitate de vicepremier, poate participa "cu siguranţă" la negocierile cu FMI.

"Din punctul meu de vedere, Klaus Iohannis cu siguranţă", a răspuns el, întrebat dacă Iohannis poate participa la negocierile cu Fondul Monetar Internaţional.

Întrebat cine va trebui să aibă atribuţii în negocierile cu Fondul, Crin Antonescu a spus: "Discuţiile cu FMI sunt la un anumit nivel, evident girate şi angajate de prim-ministru. Negocierile propriu-zis de linie se poartă de către ministrul Finanţelor Publice şi, desigur, pe capitolele respective, de alţi miniştri de resort. Că un vicepremier coordonează sau nu aceste negocieri nu este neapărat necesar, dar o poate face fiecare dintre cei care sunt vicepremieri".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ